Livet som pappa

Alla inlägg under november 2011

Av Emil Löfgren - 27 november 2011 23:48

 

Av Emil Löfgren - 27 november 2011 20:30

Sent inlägg, men har inte haft tid att blogga idag. 

Men jag och Elias vaknade runt halv nio idag och så låg vi kvar i sängen och kollade tv och myste lite fram till halv elva tiden ungefär. Sen så gick vi upp och busade lite och lekte. Sen kring ett tiden så fick han lite gröt och sen blev det sova en stund, han sov från ett till halv fyra ungefär. Sen då han vaknade så blev det middag och det blev potatis, brunsås och köttbullar och det gillade han verkligen. Sen va det dags att leka igen, busade som bara den. Sen vid halv fem tiden så kom pappa och syrran på besök, vi skulle advents fika lite, det blev peppakakor, sockerkaka och julmust. Riktigt mysigt faktiskt, sen blev det bus för hela familjen typ. Sen vid sex tiden så kom Mariah för att hämta honom, blev lite senare idag för pappa ville träffa honom lite extra innan han skulle till mamma. Vi satt och tjötade en liten stund om julen och så vidare, sen om lite ledigt på dagis och så där. Planerade lite saker och ting. Sen då dom gick, så blev det väldigt tomt här. Men han kommer ju tillbaka om en vecka igen och veckorna går ju så sjukt fort så. Ska försöka passa på att åka så mycket lastbil jag bara kan denna veckan. Börjar nog redan imorgon att åka med en kompis till Västerås. Men onsdag kväll kunde jag inte åka med för då ska han ha med sen en annan polare. Men ska försöka åka med så mycket som möjligt denna veckan, för jag har inte åkt lastbil på jätte länge faktiskt. Sen ska jag försöka söka lite jobb också, söka dom fåtal som finns i alla fall. Ska bli riktigt kul att få åka lastbil igen, längtar som bara den. Sån underbar känsla att sitta där uppe i lastbilen, stort och bekvämt. Resten utav denna kvällen blir att sitta vid  datorn faktiskt och sen kanske spela lite Need For Speed World med Robin. Sen lite senare så blir det natt bad för min del, det va faktiskt ett tag sen nu. Jag älskar att bada, bästa jag vet. 


Kanske skriver ett natt inlägg senare, får la se om jag har nått att skriva om eller så.

Lovar ingenting, hej så länge !

Av Emil Löfgren - 26 november 2011 11:43

Jag och Elias vaknade runt åtta tiden idag faktiskt, ganska gött om inte annat. Gick upp och gav honom en flaska välling och väntade på att han skulle dricka upp den så jag kunde gå upp och ta upp han ur sängen för att lägga honom i min säng. Där låg vi och busade och tittade på tv fram till klockan va strax efter tio. Sen så gick jag upp och åt lite frukost och Elias kröp omkring på golvet som bara den och lekte med sina saker. Nu här vid tolv tiden blir det lite mat för min och Elias del, vi äter lite tidigare idag för vi ska iväg på kalas vid två tiden idag. Vi brukar oftast äta vid fyra tiden, men då är vi troligtvis inte hemma. Det blir nog att dra en sväng till knalleland innan vi drar oss till kalaset, för jag har hittat en grymt gosig och snygg tröja där. Nästan måste ha den, så tittade jag på prislappen som man aldrig egentligen inte ska göra, för det gör en deprimerad bara. Den visade 499kr, nu funderar jag på att ta mig råd att köpa den tröjan eller om jag ska vänta. Beslutångest ungefär, men jag ska fundera under dagen. 


Ne nu blir det äta lite mat och leka med Elias och Diesel.


Hej så länge, kommer troligtivis upp lite bilder ifrån kalaset senare. Om det blir några, vet jag ju inte.

Av Emil Löfgren - 25 november 2011 20:10

Idag har det varit fullt upp från 8-14 ungefär. Har varit och stor handlat med mamma och syrran. Sen så hämtade jag Elias vis två tiden på dagis och sen så kom E och hälsade på och busade med Elias lite. Han fick lite kläder utav henne också, jätte fina kläder. Sen så efter vi varit inne och lekt lite så gick vi ut för att gung lite och sen följde vi henne till busshållsplatsen. Sen så gick jag och Elias till pappa/farfar och skulle hälsa på, men då mötte vi syrran och pappa i dörren. Dom va precis på väg bort till mamma, så det blev att gå dit med dom. Då vi kom hem till mamma så lekte vi som bara den och Elias fick spela lite orgel och det älskar han. Det låter ju då man trycker på tangenterna. Sen så fick pappa och syrran hem och jag badade Elias medans mamma gjorde tacos till oss. Sen så kom syrran tillbaka och åt tacos med oss. Just nu sitter kah och dricker julmust, äter ahlgrens bilar och kollar på idol med syrran och mamma. Molly är ju helt grym ikväll, hoppas inte hon åker ikväll. Grymt snygg är hon också. Haha jag skeendets inlägget ifrån min iphååååååne. Imorgon ska jag och Elias på kalas vid två tiden, får väl se vad som händer fram till det. Inget planerat i alla fall.

Av Emil Löfgren - 25 november 2011 08:12

Jag och Elias vaknade tidigt idag och det va härligt faktiskt, vaknade redan vid sju tiden.

Gick upp och hämtade honom och la honom i min säng och morgon myste lite och busade.

Sen så bytte jag blöja och bytte kläder på honom, sen så tog jag på honom yttekläderna och sen så begav vi oss till dagis och då jag skulle gå blev han lite ledsen idag också.

Men det är bara att säga "hejdå" och sen gå mot dörren, inte mer med de.

Nu så sitter jag här hemma och ska strax få i mig lite frukost tänkte jag faktiskt, ska bli gott.

Blir lite corn flakes, sylt och mjölk. MUMS MUMS !

Sen blir det iväg och stor handla lite på olika ställen.

Först ska vi till City i knalleland och där ska mamma köpa några ljus eller vad det nu va, sen så ska vi till Eko, sen vidare till rusta, sen till rusta, sen blir det kolla dammsugare på Media Markt och sist men inte minst så blir det stor handling på Ica Maxi.

Sen vid två tiden blir det att hämta busungen ifrån dagis igen och sen har jag faktiskt inget planerat mer idag, blir bara bus och bus med Elias. 


Skriver ett inlägg lite senare skulle jag tro, hej så länge !


 

Av Emil Löfgren - 24 november 2011 22:39

Slänger in ett kvällsinlägg lite fort.

Resten utav denna kvällen sker det faktiskt inte så värst mycket, mer än att jag ska krypa ner i ett bad om en liten stund tänkte jag. Sen öppna mig en kall go 33cl julmust och njuta av den. Sen efter jag har njutit av den så tänkte jag faktiskt krypa ner under mitt underbara täcke och försöka sova. För imorgon så ska vi upp tidigt, för har mycket att göra imorgon. Först lämna Elias på dagis vid åtta tiden, sen vidare till City i knalleland för mamma ska kolla på ett par saker där, sen vidare till knalleland där vi ska till Eko, Media Markt och Rusta. Sen efter vi har varit på dom ställerna blir det att åka och stor handla på Ica Maxi, inte billigaste stället i stan direkt, men mamma säger " Man får bonus på kortet då man handlar där med Ica kortet". Men jag anser inte att det viktigaste är att få bonus, det viktigaste är att handla där det är som billigast. Men tur att vi är olika och tycker olika. Så alla dessa saker ska vi hinna med innan klockan blir två. För då blir det hämtning utanv busunge på dagis. Sen så blir det faktiskt inget speciellt imorgon att göra, kanske börja julpynta lite får la se. Får se vad mamma säger om det, eller så blir det mer på lördag. Men på lördag så ska jag och Elias på kalas vid två tiden, Emelie dotter Tifa fyller 2år. Så blir åka dit och fira henne och äta lite tårta och så. Ska bli riktigt trevligt fakiskt. 

Ne nu tänkte jag krypa ner i mitt älskade bad och bara koppla av och ta det lugnt innan jag ska sova.

Säger godnatt redan nu, för det blir inget mer inlägg idag. Nästa inlägg kommer imorgon. 


Av Emil Löfgren - 24 november 2011 14:18

Idag vaknade jag kring 11-tiden, gött att få sova ut lite faktiskt. Gick upp och satte mig vid datorn, startade igång Need For Speed World det första jag gjorde, blev att spela lite med Andreas. Han vann så klart över mig, 3 av 5 race i alla fall. Nu här snart så ska jag faktiskt ätqa lite mat, sen ska jag ner och hämta hem Elias, MYS ! 
Han har troligtvis fått feber nu igen, hans gudmor sa att han va väldigt varm men ändå humöret uppe.

Får hoppas han inte åkt på det nu igen, mindre kul dock. Han ska ju till dagis imorgon och det vill jag inte att han ska missa, för dagis älskar han att vara på och det märks verkligen. 

Det kommer inte ske så mycket mer idag, bara massa bus med Elias. Troligtvis ut och gunga lite tänkte jag, han älskar att gunga. Sen ikväll blir det att bada honom, men blir ett helvete då man tar upp honom. För han älskar verkligen att bada, det har han fått ifrån sin kära far.  För jag va sån då jag va liten också, älskar att bada och det gör jag än idag. 

Av Emil Löfgren - 24 november 2011 00:58

I år är det ett måste att jag åker till Jul på Liseberg, det är så sjukt mysigt att bara gå omkring där bland alla fina lampr och det dom har gjort. Jag och Elias ska försöka ta oss dig i år, det är ett måste från min sida. Skulle vara så mysigt faktiskt. Det är värt att betala inträdet vad det nu kostar, tror det är 70kr eller nått. Lätt värt det att för att se allt detta fina.


Titta bara på bilderna, så ser ni själva att det är otroligt mysigt och fint.

             

Ovido - Quiz & Flashcards