Livet som pappa

Alla inlägg under oktober 2012

Av Emil Löfgren - 8 oktober 2012 13:33

Nu om en stund ska jag, älsklingen, Elias , syrran och Rebecka till Ramnaparken och mata fåglar och sen fota lite. Ska bli gött att komma ut lite, slippa sitta inne. Bilder från dagens fotografering kommer säkert upp på bloggen senare ikväll, om jag orkar.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 7 oktober 2012 10:46

Idag firar jag och älsklingen 10 månader, snacka om att tiden går fort. Jag har älskat dig från dag ETT ! Alltså från den dagen då vi träffades första gången. Jag har aldrig varit lyckligare, än vad jag har varit dessa 10 månader tillsammans med dig. Fler dagar och fler månader ska det bli, utan tvekan. För det är med dig jag vill dela allt, glädje & sorg, samt hela mitt liv.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 7 oktober 2012 10:42

Vakna hyfsat tidigt idag, eller kanske inte så tidigt. Klockan va ungefär halv tio då jag öppnade ögonen. Älsklingen vaknade en stund efter mig. Just nu ligger vi på soffan och kollar tv, blir att åka till Borås lite senare. För idag kommer prinsen äntligen tillbaka, efter ha varit hos sin ... i en vecka. Har saknat honom som bara den, blir kanske att åka till badhuset i veckan, för Elias älskar verkligen att bada och det gör jag också. Ska kolla med älsklingen om hon vill följa med. Vore väldigt roligt faktiskt. Sen blir det massa annat kul i veckan också. Dagis blir det för Lilleman också.

Nu blir det äta lite frukost och sen tänkte jag ta mig en dusch. Sen lite senare åker vi till Borås. Skriver nog inlägg lite senare, om jag har tid.

Ni får ha det så bra så länge!
Sköt om er där ute!
Va rädda om varandra!
Hej så länge ! ;)

Av Emil Löfgren - 6 oktober 2012 13:03

Idag vaknade jag runt tio tiden som vanligt, gick upp och la mig i soffan för att kolla på lite tv. Älsklingen sov vidare till tolv ungefär. Just nu ligger vi och kolla reprisen på X-Factor och Manda sjunger just nu. Grymt duktig. Hon, Benny och Malcolm fick mina röster igår, för dom tre va helt klart bäst !!

Imorgon kommer äntligen prinsen hem igen, efter ha varit hos sin "mamma". Ska bli underbart gött att få tillbaka honom igen, ska hitta på massa kul den veckan jag har honom. Sen torsdag åker vi till Göteborg igen och stannar tills söndag.

Förhoppningsvis får vi reda på ett svar i veckan som ändrar en hel del i både mitt och älsklingens liv, samt barnen.

Nu blir det äta något, sen kanske bege sig ut i det soliga vädret som äntligen har kommit. Ser ut att bli fint idag.

Ni får ha det så ha så länge.
Sköt om er där ute och va rädd om varandra.
Hej så länge!! :)

Av Emil Löfgren - 2 oktober 2012 16:55

Bytt namn från tresnartfyra till ungpappa90 på INSTAGRAM, följ gärna mig om ni vill det.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se