Livet som pappa

Alla inlägg under oktober 2012

Av Emil Löfgren - 18 oktober 2012 11:50

Intressekoll:
Jag har en Nikon D40x systemkamera med två blixtrar samt kamera väska. Jag hade tänkt mig 2000kr för hela paketet. Den ligger bara där hemma och dammar, då jag använder flickvännens kamera.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 18 oktober 2012 09:45

Här i frågestunden som jag startar nu, där kan ni ställa alla möjliga frågor och jag försöker svara så gott jag kan på dom och så fort jag kan.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 18 oktober 2012 09:44

Godmorgon!

Ögonen öppnades runt nio tiden idag och ville ej somna om. Min morgon började med att jag spelade Hay Day, måste ju hålla ordning på min farm hehe. Just nu ligger jag i soffan och lyssna på musik ifrån MTV, blir att äts frukost snart eller nått. Blir att städa rummet idag, ser ut som fan. Sen så ska vi tvätta lite och såna där saker som måste göras ibland. Då kommer dagliga frågan "vad ska vi äts idag?", men som tur är har vi rester kvar från kinamixen vi åt igår. Vad som händer idag? Jadu, inget planerat mer än städa och tvätta som jag skrev längre upp.

Tänkte dra igån en frågestund nu här på bloggen, kommer upp efter detta inlägg. Alltså längst upp på bloggen, håll koll och ställ gärna frågor och så. Svarar så fort jag kan och så mycket jag kan. Alltid roligt med frågestund, se vad folk är nyfikna på och vill veta.

Ni får ha det så bra tills nästa gång vi ses eller hörs. Sköt om er där ute och va rädda om varandra. Hej så länge!

Av Emil Löfgren - 17 oktober 2012 22:39

För nån vecka sen så gick mitt grafikkort sönder i datorn, bara så där helt plötsligt. Men har hittat ett bra eller rättare sagt så har en kompis hittat ett till mig. Det klarar av en hel del tydligen och sen även värt priset. Så får väl se hur jag gör, har mina funderingar på att skaffa det. Men men ska tänka lite ..

http://www.inet.se/produkt/5409398/powercolor-radeon-hd7750-1024mb ,här här har ni en länk till grafikkortet.

Av Emil Löfgren - 17 oktober 2012 22:21

Denna dagen har varit en lugn dag. Sökte lite jobb tidigare idag, känns gött faktiskt. Sen hände det faktiskt inget speciellt. Vi har kollat på den nya amerikan pie filmen, otroligt bra. Min sorts av film. Efter filmen va det dags för matlagning och idag blev det kinamix, otroligt gott. Det består av ris, frysta grönsaker och taco-köttfärs.

Sen vid sju tiden kollade vi på djurakuten, sen vid åtta tiden blev det att kolla på SOS sommar och sen blev det vårt efterlängtade program Efterlyst.

Just nu ligger älsklingen och kollar på ink master sverige och jag ligger och spelar Hay Day på mobilen. Blir att sova om en stund, innan det blir det spela en omgång i Yatzy. Imorgon kanske vi ska träffa älsklingens mamma och hitta på nått, men inte bestämt nått än. Återstår och se imorgon om det blir så eller inte.

Nä, spela vidare på mitt spel.
Sen sova.
Ni får ha det så bra.
Sköt om er och va rädd om varandra.
Hej då så länge :)

Av Emil Löfgren - 17 oktober 2012 14:27

Idag vaknade jag runt åtta tiden först, jag tänkte "jag somnar aldrig om". Så jag testade att blunda, jag somnade om till halv elva, underbart. Just nu ligger vi i soffan och tar det lugnt, nyss kollat på nya amerikan pie filmen. I måndags såg dom senaste Johan Falk filmerna, sjukt bra.
Igår va jag inne i stan och träffade Niklas, det va inte går. Vi hade grymt kul, det blev 4-5 timmar inne i stan. Mycket skratt och så. Vi får helt enkelt försöka ses mer.
Idag kommer det inte ske så mycket, tänkte kolla lite jobb och så kankske. Annars inget speciellt.

Av Emil Löfgren - 14 oktober 2012 20:27

I helgen har vi bara tagit det allmänt lugnt, Elias har varit väldigt hängig och väldigt varm. Tror det är på väg lite tänder, men det har varit mysigt. Idag så åkte vi hem till Johannas kusin på lite fika och kollade in hans nya lägenhet, väldigt mysig faktiskt. Sen efter det åkte vi till Borås, för det är söndag och Elias ska till sin mamma idag. Tråkigt det kommer bli att vara utan honom i en hel vecka, lika tråkigt varje gång då jag ej har honom. Sen efter vi lämnade honom så åkte vi till Norrmalm för där skulle jag köpa en sportbag jag vunnit på Boårs Loppis (bild på den ser du nedanför). Sen efter det så åkte vi till stan och sen vidare till Resecentrum och nu sitter vi på bussen till Göteborg, där jag stannar en vecka. Känns gött!

Men skriver nog blogg imorgon.
Ni får ha det så bra, tills nästa gång vi hörs eller ses.
Sköt om er och va rädda om varandra.
Hej så länge!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se