Livet som pappa

Alla inlägg under augusti 2012

Av Emil Löfgren - 8 augusti 2012 11:43

Godmorgon eller vad man nu ska säga. Egentligen skulle jag gå upp vid nio tiden. Jag tänkte jag ska gå upp i nogolunda bra tid, men så råkade man somna om igen och vaknade runt elva tiden. Just nu sitter jag vid datorn och snackar med syrran på facebook, blir att spela lite snart. Älsklingen ligger kvar i sängen och drar sig, hon har ont i hela kroppen. Tycker synd om henne, får la kanske massera henne lite senare eller nått. Vad som sker idag ? - Jadu, det är inget planerat i alla fall. Vädret ser inte så bra ut heller, så vi får la se vad som händer. Längtar bara tills det blir söndag, så min son kan komma till mig. Klarar knappt av att vara utan han så här. Snart så har jag en unge på heltid och det kommer bli underbart mysig och så. Slippa tänka på att man ska lämna bort henne eller nått så. Längtar nått enormt efter min lilla flicka, det kommer nog bli pappas flicka skulle jag tro. För det sägs att barn blir pappiga i början, det återstår och se. Nä, om man ska spela lite kanske och sen slänga ihop nått att äta. 


Ni får ha det så bra tills nästa gång vi "hörs".

Sköt om er där ute och va rädda om varandra.

Hej så länge ! :)

ANNONS
Av Emil Löfgren - 7 augusti 2012 17:14

Pappas lilla flicka har fått ännu mer grejjor idag av pappa. Jag kan verkligen inte låta bli att shoppa, detta köptes på mitt presentkort som egentligen som skulle vara till mig, men kan inte låta bli att köpa bebis saker också.

Pappa längtar verkligen tills du kommer och då du ligger för första gången i min famn   

ANNONS
Av Emil Löfgren - 7 augusti 2012 16:19

Här kommer bilderna vi fick på emma ultraljudsklinik igår.

 


                           

Av Emil Löfgren - 7 augusti 2012 07:09

8 månader med världens bästa tjej och 2 månader förlovade. Jag älskar dig mest av allt och extremt mycket mer. Kärleken till dig är obeskrivlig, hår ej beskrivande ord.

Av Emil Löfgren - 6 augusti 2012 21:30

Vi va och kollade könet idag. Det blir en liten FLICKA, alltså en Molly. Jag är jätte glad, nu får jag äntligen mig en tös också. Nu har jag en av varje och det gör mig riktigt glad. Här kommer lite bilder på henne.Av Emil Löfgren - 6 augusti 2012 21:27

Pappas lilla tös fick sin första body av sin pappa idag. Hittade ingenting till mig själv på H&M, på mitt presentkort jag fick igår utav mamma, pappa och syrran. Så fick bli ett plagg till lillan såklart, mer kommer det bli. Kommer skämma bort henne lika mycket som storebror ;) <3

Av Emil Löfgren - 6 augusti 2012 13:52

Sitter just nu på buss 100 mot Göteborg med älsklingen och regnet bara öser ner. Tur att man har tak över huvudet. Ska ner till Emma ultraljudsklinik och kolla könet på bebisen. Vad tror ni det blir? Jag och älsklingen är inte överrens, hon tror tjej och jag tror kille. Men återstår och se vid 16 tiden idag.

Av Emil Löfgren - 6 augusti 2012 00:30

Idag blir man hela 22år gammal.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se