Livet som pappa

Alla inlägg under augusti 2012

Av Emil Löfgren - 17 augusti 2012 20:03

Sitter just nu och myser i soffan med dom två bästa, vi kollar på bort spolad. Riktigt bra film. Efter filmen blir det läggdags för Elias. Sen så ska jag ställa mig och laga lite tacos, ska bli riktigt gott faktiskt. Ett bra tag sen sist nu.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 17 augusti 2012 16:00

Ikväll blir det myskväll med dom bästa, vi blir ensamma hemma. För svärfar ska till sin arbetskompis hela helgen och kommer hem söndag. Så idag blir det handla massvis med gott gott och tillbehör till tacos. Sen blir det kolla på en hel del filmer. Ska bli riktigt mysigt.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 17 augusti 2012 10:13

Idag så vaknade Elias runt halv åtta tiden, men han somnade faktiskt om igen efter sin välling och sov till nio tiden. Härligt med lite sovmorgon, hehe. Just nu sitter vi och tittar på barnprogram och älsklingen sover fortfarande. Hade hon kunnat så hade hon sovit hela dagarna haha, men det får hon inte för mig.

Vad som sker idag? .. Det har vi inte planerat riktigt än. Kanske bege oss ut i det fina vädret som är. Det återstår och se vad vi gör idag.

Igår så va vi iväg och tog oss ett kvällsdopp med Ellinor och Andreas, det va bara Elias och älsklingen som badade. Ellinor doppade bara fötterna och Andreas stod på land och skvätte vatten på dom, men då dom skulle skvätta tillbaka så sprang han 100m därifrån typ, haha. Här kommer en bild ifrån då Elias badade. Han älskar verkligen att bad, det enda man hörde ifrån vattnet va typ "baba baba", hehe.

Av Emil Löfgren - 16 augusti 2012 08:21

Godmorgon! Just nu ligger jag ch Elias i soffan och tittar på barnprogram. Älsklingen sover fortfarande. Men ska la väcka henne snart tänkte jag. Då hon vaknat blir det äta frukost och göra sig i ordning för att vi ska nog spendera hela dagen ute, för det verkar blir kanon väder idag. Klarblå himmel, inte ett enda moln. Runt 14 grader redan och klockan är inte änns halv nio på morgonen. Då hennes pappa kommer hem blir det åka till nån sjö eller så blir det åka till havet, så Elias får bada lite. Han älskar att bada. Så fort han ser en sjö så säger han "baba baba", alltså bada men på hans "språk". Ur hand mun kommer det en hel del ljud/ord nu. Orden han kan är "pappa, mamma, min, baba (bada), ias (Elias), bebis, olly (Molly), vam (varmt) och titta. Det har blivit en hel del ord nu, mycket roligt att höra och se hur han utvecklas. Det går verkligen fort fram nu.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se