Livet som pappa

Direktlänk till inlägg 23 februari 2013

Lördag förmiddag

Av Emil Löfgren - 23 februari 2013 12:24

Det blev en sen kväll hos Jennifer och Jonny igår, vi va hemma runt två tiden (dock så är vi det vare gång vi åker ifrån dom typ). Men då vi kom hem, så och älsklingen för sig att pärla lite. Så de satt vi och gjorde fram till kvart i fem tiden typ, tiden bara rusade iväg då vi satt där. Vi la oss runt fem tiden.

Vi vaknade eller rättare sagt jag vaknade runt halv elva idag och tvär pigg, men älsklingen vaknade till liv runt halv tolv kanske. Molly sover fortfarande, sjusovare till dotter asså.
Idag får vi la se vad som sker, kanske träffa älsklingen syrra. Om inte de sker så kanske vi träffar Jennifer och Jonny idag igen, dom ville ses om vi ej träffar älsklingen syrra. Annars vet jag ej vad som sker idag, inget planerat i ska fall. Kanske tar oss en frisk promenad.
Annars händer det inget speciellt så.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:59


Startade lite morgon kaffe till älsklingen, så hon vaknar till liv på morgonen. Nu är hela familjen vakna, dags för frukost. ...

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:21

Härligt det är med sovmorgon, barnen sover fortfarande och även sambon också. Själv ligger man och spelar på telefonen i väntan på att alla ska vakna,åså vi kan äta frukost. Troligtvis kommer sambons mamma hit idag och hälsar på, alltid lika trevl...

Av Emil Löfgren - 9 juni 2014 14:29

Denna låten kommer gå på en hel del studentflak nu i år har jag en känsla utav.   ...

Ovido - Quiz & Flashcards