Livet som pappa

Senaste inläggen

Av Emil Löfgren - 8 december 2013 17:28

Så här ser det ut hemma hos oss i Rydboholm


 

ANNONS
ANNONS
Av Emil Löfgren - 6 december 2013 08:55

Inatt har det kommit "lite" snö, vi vaknade upp med enormt mycket snö. Så här mycket var det inte då vi gick och la oss igår. Att det kan snöa så mycketppå en natt är otroligt. Sonen tyckte om det då han fick se det genom fönsret hemma. För min del blir det att ta sig ut i detta kaos och åka till City Gross för att köpa blöjor till sonen.

Av Emil Löfgren - 3 december 2013 22:58

pappa_emil @ instagram

Av Emil Löfgren - 26 november 2013 22:19

Dottern va jätte duktig idag då hon tog sprutan, första sprutan mäekte hon knappt bara lite gnäll, men den andrs märkte hon mer för den skulle tydlicrn svida lite mer. Sen somnade hon ganska omgående då vi la henne i vagnen med en välling. Efter bvc så tog vi bussen in till stan för att kolla i lite affärer och käka mat. Sen efter en stund sp beslutade vi oss för att åka till Rusta ocj köpa med oss värmeljus hem. Det går åt här hemma nu när det är kallt, sen är det mysigt med värmeljus också.
Sen då vi kom hem runt fem tiden så åt vi lite mat och sen busade vi med Molly.

Runt sju tiden så ls hon sig i sängen för natten (för hennes del), hon somnade ls runt kvart i åtta efter litr gnäll. Inte konstigt då hon tagit spruta idag. Sen så la jag och älsklingen oss på soffan för att se på djursjukhuset först, sen tittade vi på äntligen hemma, sen vid 21 tiden sån kolladd vi på fest hos bagge wahlgren. Nu tittar vi på paradise hotel, blir att gå också lägga sig efter paradise hotel. För imorgon så sks Molly till dagis vid åtta tiden.

Ni får ha det så bra så länge!
Ha det gött, heeeej! ;)

Av Emil Löfgren - 26 november 2013 08:12

Godmorgon!

Morgonrn började med att Molly vaknade runt sju tiden. Då fick hon sig en välling, så tänkte "hon somnar säkert om". Men nej då det gjorfe hon inte, så jag gick upp för att ta upp henne ur sin säng. Jag la henne i vårsn säng och myste lite, hon såg såklart gosedjuren jag hade i min säng. Dom brukar hon alltid leka med då hon är i vår säng. Jag ringde även till dagis och berätta att hon inte kommer idag, hon sks till bvc och ta 1års spruta, och vi ska vara där 10:45. Så idag är hon ledig från dagis.
Efter bvc vet jag faktiskt inte vad som händer, det va något jag sa igår jag ville göra. Men kan verkligen inte minnas vad det är just nu, typiskt.

Av Emil Löfgren - 20 november 2013 10:10

Om ni är sugna och nyfikna på att följa min vardag i bilder.

Så finns jag även på instagram också.

Där heter jag pappa_emil

 

 

Av Emil Löfgren - 17 november 2013 21:12

Har haft en helt underbar söndags eftermiddag, har haft familjen Brandt på besök och vi käkade tacos. Sen spelade jag och Jonny en stund. Barnen lekte för fullt. Tjötade en hel del. Sen drog dom vid åtta tiden ungefär. Direkt efter dom hade åkt så la vi Molly i sängen för natten, hon somnade direkt. Då liv lagt henne så la sig jag och älsklingen på soffan och tittade först på solsidan, sen Hellenius hörna och nu Johan Falk - 107 patriotena (grymt bra film). Blir en en lugn kväll, med massa mys.

Imorgon kommer sonen ÄNTLIGEN tillbaka till mig, efter ha valt hos sin mamma i en vecka. Har saknat han en hel del. Ska bli kul att han kommer till oss igen. Ska hitta på massa skoj.

Ni får ha det så bra tills nästa inlägg. Sköt om er och va rädda om varandra.
Ha det bra, heeeej!

Bästisarna Molly & Jilly

Jennifer posar framför kameran

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se