Livet som pappa

Alla inlägg under oktober 2013

Av Emil Löfgren - 15 oktober 2013 21:41

Sitter just nu och tittar på Sverige - Tyskland matchen och det står 2-1, pausvila är det just nu. Hoppas Sverige fortsätter att kämpa och ta hem 3 poäng idag, det vore underbart för Sveriges landslag. Har även sett att Johan Wiland står i mål för Sverige ikväll också, det känns gött att se han på planen igen. Det är en gammal Elfsborgs målvakt.

Av Emil Löfgren - 11 oktober 2013 10:52

I lördags så möblerade jag om i barnets rum, så de kunde dela rum. Och veckan har gått jätte bra. Dom har sovit jätte bra, STOLT PAPPA!

Mollys hörna i rummet

Elias hörna i rummet

Av Emil Löfgren - 11 oktober 2013 10:49

Morgonen börjar med att barnen vaknade vid sju tiden, då fick dom varsin välling och sen somnade dom om. Sen hörde man dom igen vid 9:50 tiden. Då låg dom där inne och pratade med varandra. Sen så kom Elias upp och älsklingen hämtade Molly för att byta "mysig" blöja. Sen blev det bus i vår säng, jag och barnen. Älskar att busa och mysa med dom. Molly attackera Elias hela tiden då han låg bakom mig typ som "du får inte ligga här storebror". Nu blir det äta lite frukost och sen sparka igång dagen, Elias är ledig från dagis idag. Vad som sker idag vet vi inte än mer än att vi sa handla hem fredagsmys (chips & godis) och fredagsmat (tacos).

Imorgon lördag, ska vi på kalas. Älsklingens ena kusin fyller 20år.
Så blir dit och fira henne en stund.
Sen efter kalaset så sover vi hemma hos älsklingens mamma, sen åker vi hem söndag. Så helgen är fullbokad, bars skönt att komma hemifrån lite.

Av Emil Löfgren - 7 oktober 2013 11:51

Ligger just nu i ett varm bad med skum, dottern sover middag. Då får man allt passa på att ta vara på sin egentid man har då. Blir strax att duscha och sen gå upp, tänkte spela lite GTA5 innan det är dags för att ta på oss och åka in till Borås för att hämta storebror på dagis. Ska bli kul att få ha honom igen, har längtat enormt mycket i en veckas tid efter honom.

Av Emil Löfgren - 6 oktober 2013 21:20

Nu blir det söndagsmys (ostbågar och dricka) och kolla på Wallander - Vittnet. En sjukt bra film, alla Wallander filmer är bra.

Lite goda nyheter!
Molly har fått flytta in till storebrors rum, så nu ska dom få testa på att dela rum. Antingen går det jätte bra eller så funkar det inte alls, jag själv tror att det kommer funka bra. Men vi är berädda på en h*lvetes vecka, eller de första dagarna i alla fall. Det återstår och se som sagt. Så nu har vi oss ett riktigt vardagsrum, nu fattas det bara ett skynde så man kan gömma vår säng med. Ska nog bli bra till slut, sen så ska vi sätta upp tvn på väggen och sen fixa ben till tv bänken. Så den kommer uppifrån golvet, ser mycket snyggare ut så.

Slut snackat för denna gången, för nu ska jag titta vidare på filmen (Wallander) och mysa med världens bästa sambo och samla energi inför imorgon. Då kommer ÄNTLIGEN sonen till mig igen, så jag/vi har saknat honom!

Får allt bli lite bättre på att skriva i bloggen också, men inte så lätt att komma ihåg och sen blogg från mobilen. När vi har en dator så ska jag försöka uppdatera varje dag.

Ni får ha det så bra tills bästa gång vi ses eller hörs.
Hej så länge! :)

Ovido - Quiz & Flashcards