Livet som pappa

Alla inlägg under oktober 2013

Av Emil Löfgren - 17 oktober 2013 19:16   


                                                 

ANNONS
Av Emil Löfgren - 17 oktober 2013 19:11

                                 

ANNONS
Av Emil Löfgren - 17 oktober 2013 12:05

Äsch, vi hoppar la i badet för tredje gången denna veckan. Hmm, nån som älskar att bada, nä inte jag!
Dotter sover, då passar jag på. Dock blir det inte långt bad, dock inte länge för dottern att sova heller. För om en timma ska vi ta bussen in till stan för att träffa älsklingen och sen för att åka till ekonomi möte. Mindre roligt, men ett måste vare månad. Vad gör man inte för att få pengar liksom.

Av Emil Löfgren - 17 oktober 2013 10:19

Morognen började med att Molly vaknade runt halv nio tiden och då fil hon sig en välling. Sen strax där efter så åkte älsklingen iväg till sin kurs (hennes sista dag imorgon). Sen efter hon hade åkt så ville Moly komma ur sängen och då satte vi oss i soffan och startade NickJR på Nickelodeon. Runt 11 tiden så tänkte jag lägga henne i sängen för att hon ska sova middag då. Får hoppas hon inte sover så jätte länge då, för vi ska ta 13:04 bussen in till Borås. Ska på ekonomi möte vid 14:00 tiden, men hon måste sova en stund i alla fall. Annars blir hon så grinig ikväll eller tidigare.
Nu tänkte jag göra nån frukost till mig, sen spela lite GTA 5.

Av Emil Löfgren - 16 oktober 2013 22:03

Nu har vi äntligen fått upp våra tavelhyllor, samt foton. Tack för hjälpen Magnus (mammas kille). Mellan ramarna ska vi även ha värmeljus.
Fick även upp gardin stänger i köket och barnens rum.

Av Emil Löfgren - 16 oktober 2013 12:32

Just nu ligger dottern och sover, hon höll på att somna i sin gå-stol innan. Då tänkte jag att jag gör en välling och lägger henne istället, hon somnade ganska omgående efter jag la henne i sin säng. Efter jag lagt henne så spolade jag upp ett varmt skumbad och dör ligger jag ännu. Så underbart med lite egentid i badkaret, lyssnar på musik och spelar på telefonen. Blir att duscha snart och sen gå upp och spela lite GTA 5 innan dottern vaknar igen. Sen kommer älsklingen hem runt tre - halv fyra ungefär. Sen så kommer syrran på besök också, hon ska till tandläkaren vid 14 tiden först, sen efter de kommer hon hit och då tänkte vi gå ut och fota lite höst bilder nu när det är så fint utomhus. För senare i eftermiddag så kommer mamma och hennes gubbe hit på besök, de ska hjälpa oss att borra i väggarna lite, så vi kan hänga upp tavelhyllor och annat smått och gått. Bilder på det kommer upp senare troligtvis.

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt underbart varma bad.
Ha det gött så länge!!
Hej hej!

Av Emil Löfgren - 16 oktober 2013 11:24

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se