Livet som pappa

Direktlänk till inlägg 18 september 2013

Stor städning - 130918

Av Emil Löfgren - 18 september 2013 11:46

Idag vaknade jag runt åtta tiden av att älsklingen höll på att göra sig i för att åka iväg till Herrljunga Cider, hon skulle dit på besök med sin kurs. Sen då hon hade gått så fick Molly sig en välling och trodde även idag att hon skulle somna om, men nej då. Haha!
Vi satte oss i soffan och myste framför Barnkanalen. Sen runt 10:20 började hon bli trött, så la henne med en välling i sin säng. Hon somnade ganska omgående. Då hon somnade så satte jag igång med disken, jag hann med att dammsuga innan hon somnade i alla fall, det kändes bra.
När jag va klar med disken så tänkte jag smyga in i vardagsrummet för att starta tvn på lång volym så inte Molly vakande, men våran dörr låter en del till vardagsrummet låter en hel del. Så när jag "smög" mig in så vaknade såklart hon. Men det gjorde inte mig något, hon får sova om nån timma igen. Såg nu att jag missade dammsuga dörrmattan, men Molly sov. Då kan jag passa på att dammsuga dörrmattan nu då hon är vaken. Annars är städningen till 99% klar. Pjuuuuh, så härligt det känns med ny städad lägenhet. Ska allt testa ställa in hennes säng i Elias rum då han inte är här, så hon får vänja sig att sova i eget rum och så.

Så får vi la se hur det går. Hoppas det går bra och vi kan ha det så.

Nu blir det mysa och kollar Barnkanalen och invänta att älsklingen ska komma hem. Hon köper med sig lite cider hem ifrån Herrljunga Cider. När hon kommer hem så blir det laga någon middag, men vad det blir vet jag inte riktigt. Senare ikväll så får vi fin besök utan Samantha och Cicci, dom ska komma hit och kolla Idol's live sändning med oss Och umgås lite. Ska blir riktigt trevligt att ses, va ett tag sen (en veckan sen) vi såg senast.


Molly är jätte glad i sin säng och ligger i krypställning.

Det gör hon mer och mer nu, men bara i soffan och i sin säng.

Men vi tränar henne på golvet också, men då blir hon ut att det inte går.

Så här mår jag idag :)
Humöret är på topp!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:59


Startade lite morgon kaffe till älsklingen, så hon vaknar till liv på morgonen. Nu är hela familjen vakna, dags för frukost. ...

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:21

Härligt det är med sovmorgon, barnen sover fortfarande och även sambon också. Själv ligger man och spelar på telefonen i väntan på att alla ska vakna,åså vi kan äta frukost. Troligtvis kommer sambons mamma hit idag och hälsar på, alltid lika trevl...

Av Emil Löfgren - 9 juni 2014 14:29

Denna låten kommer gå på en hel del studentflak nu i år har jag en känsla utav.   ...

Ovido - Quiz & Flashcards