Livet som pappa

Alla inlägg under juli 2013

Av Emil Löfgren - 11 juli 2013 11:17

Vi hittade oss en brödrost på Rusta igår för bara 79kr, så den fick följa med oss hem. Idag fick bli premiären att använda den, det va mycket gott med rostade mackor och smultrondryck till frukost idag.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 10 juli 2013 12:27

Morgonen började med att jag sov till runt halv nio tiden, kunde inte somna om så låg och spelade mitt spel på mobilen (fast and furious 6). Grymt roligt spel. Prinsessorna sov fortfarande, men runt nio tiden så vaknade Molly till. Jag fick upp och gjorde en välling till henne. Då jag hade gett henne vällingen så la jag mig i ett bad, strax där efter så vaknade min andra prinsessa till liv. Då jag kom ur badet så va Molly väldigt trött (runt tolv), så jag älsklingen gjorde en välling och la henne för att sova lite middag, hon sover än och det är bara gött för henne. Vädret ser ej ut att vara det bästa idag faktiskt, men det är skit samma. Inte direkt planerat att vara ute idag ändå så, svärmor kommer hit om en stund. Då blir det åka och storhandla, äntligen nån som hjälper oss att göra det. Det uppskattas verkligen att nån hjälper oss med viktiga saker så som handla och sånt. Då ska vi även passa på att köpa en stor golvfläkt till vardagsrummet, för jag dör ärligt talat på nätterna. Så enormt varmt det är i denna lägenheten asså. Sen efter handligen så vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, kanske gå runt i knalleland, det kanske vi gör före storhandlingen, vi får väl se vad dom andra vill göra. Alltid lika trevligt då svärmor är här på besök, det är en person som man bara kan älska och ingenting annat. Bästa svärmor man kan ha faktiskt. 


Som ni kanske såg i tidigare inlägg så har jag lagt upp bilder ifrån Lotta på Liseberg från i måndags.

Det va grymt roligt faktiskt. Vi ska åka ner dit på måndag igen, men då har vi barnvakt till Molly. En kär vän till oss ska faktiskt ställa upp och vara barnvakt, hon tyckte vi skulle unna oss att vara lite ensamma och sedan att vi såklart skulle se Brolle som skulle komma till Liseberg. Det ska bli en underbar upplevelse verkligen.

En dag på Liseberg, bara jag pch älsklingen. Det kommer verkligen uppskattas från vår sida. Så det blir att köpa med sig någon present till vår kära vänn faktiskt, som stort tack för att hon ställer upp med det hon gör för oss.

För vi tänkte åka dit lite tidigare och åka lite och spela på några hjul, det kan bli riktigt roligt faktiskt.

Som sagt, hoppas vi får såna guld platser som vi fick i måndags. Såg scenen hur bra som helst.

Inte en människa som satt framför en och förstörde sikten för nån av oss.


Här kommer en bild från Liseberg, Lotta kom fram till Molly och ville att hon skulle sjunga.

Men hon fattade inte riktigt hur man skulle göra, så hon tog bara tag i mikrofonen och höll i den.

     

ANNONS
Av Emil Löfgren - 10 juli 2013 12:15

Här kommer lite bilder som togs under live sändningen av Lotta på Liseberg.


Artisterna:

Jill Johnson & Rascla Flatts

Tommy Nilsson

Dogge Doggelito feat Rigo

Jasmine Kara 


Sen efter live sändningen så va det dags för autografer.

Jag fick av Lotta, Tommy, Dogge & Jasmine.

Sedan så fick jag även ta en bild på mig och Dogge, STOLT ! :)


Bilder från live sändningen i tv


                                                 Artisterna skrev autografer


                       


Jag hade en sjukt rolig kväll på Liseberg med gott sällskap.

Nästa måndag blir det åka dit igen, för då kommer min underbara BROLLE dit.

Då MÅÅÅÅSTE vi har bra platser igen, blir att använda stora objektivet till kameran.

Ja, kameran kommer brinna gött då. Får då kommer det en hel del bra artister dit.
Av Emil Löfgren - 8 juli 2013 11:49

Jag knarkar verkligen denna låten, den är så grymt bra.
Man kan verkligen inte sitta still, en perfekt party låt.

Av Emil Löfgren - 8 juli 2013 11:30

Morgon började med att jag vaknade runt halv åtta tiden av att Elias ropade på mig och ville ha en välling. Så det va bara att pallra sig upp och göra en och ge honom den, sen somnade han om en stund till. Han vaknade runt nio tiden sen igen. Själv så låg jag vaken i sängen och kunde inte somna om, så jag låg där och spelade på telefonen. Sen satte jag mig vid tvn och så kom Lilleman upp till mig. Sen så vaknade älsklingen och Molly efter en stund också. Sen så va det full rulle här hemma, men det gillas (då Elias lyssnar). Sen så åt vi lite frukost och lekte vidare, sen så kom farfar hit. Han skulle hit och hämta Elias och lämna honom till sin "mamma". Han ska nu vara där i två veckor. Fy f*n vad jag kommer sakna honom, men ändå kännas gött (INGET ELAKT MOT ELIAS !! ), men kan faktiskt vara gött att bara ha Molly ibland. Men sen efter dom två veckorna, så har jag honom i två veckor och då ska det hittas på en massa roligheter. Men i alla fall. Sen då dom hade åkt så gick vi upp i lägenheten igen efter har vinkat "hejdå" till pappa och Elias. Molly fick sig en välling och la sig en stund i sängen, hoppas hon sover en stund. Älsklingen satte sig på balkongen med en kopp kaffe och jag vid datorn. Nu om en stund så ska vi göra oss i ording för att åka ner till Liseberg, vi ska se på Lotta på Liseberg med Samantha. Det ska bli riktigt roligt faktiskt, vi kommer sitta på tredje raden framifrån, alltså väldigt långt fram. Så man kommer att se scenen väldigt bra och hoppas inte nån av artisterna eller Lotta kommer fram med mikrofonen till mig, för jag tänker då f*n inte sjunga live i tv. Haha! Ni får allt hålla kolla efter en VIANOR keps, för då det jag. Det blir nog så att jag åker farfars bilar med Molly och älsklingen får åka ponnykarusellen med henne. Det blir att fota en hel del, för kameran åker med oss ner till Liseberg. Så blir att fota "Lotta på Liseberg" och själva Liseberg också såklart. Det ser ut att bli strålande sol och kanon väder idag, hoppas det håller i sig hela dagen och in på kvällen då, tror ej vi behöver oroa oss direkt. Ska nog spela en del på hjul och sånt där skoj också, får allt passa på då man är där. 

 

Men nu tänkte jag slänga i mig något att äta, för magen kurrar verkligen.

Sen packa ihop allt vi ska ha med oss ner till Liseberg. Sen så far vi mot nya äventyr, haha! :)

Ni får ha en kanon dag i det underbara vädret, för det ska jag verkligen ha.

Sköt om er och va rädda om varandra.

Ha det gött, heeeeej! ;)

 

 

Av Emil Löfgren - 7 juli 2013 21:42

             

Av Emil Löfgren - 7 juli 2013 21:29

                             

Av Emil Löfgren - 7 juli 2013 20:15

               

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se