Livet som pappa

Alla inlägg under juli 2013

Av Emil Löfgren - 22 juli 2013 01:13

Precis hemkommen från älsklingens kusin, där vi har varit och grillat och spelat kubb, haft otroligt trevligt

Nu blir det sängen och vila ut sig några timmar i alla fall, för runt 10 tiden idag måndag så kommer Lilleman äntligen till oss.
Så nu checkar jag ut, är helst slut.

Gooooooodnatt !! :)

Och typ 2 sekunder efter sover hon.
Roligt sällskap jag hade där bak.

När vi kom fram så badade Molly i baljan hemma hos mammas kusin

far & dotter

Sen var det dags för grillning

ANNONS
Av Emil Löfgren - 20 juli 2013 22:00

Sitter på balkongen med älsklingen och svalkar mig, det har varit en riktigt varm dag idag och det ska tydligen fortsätta fick jag reda på idag. Bara det blir fint väder från måndag och framåt i 2 veckor så är jag nöjd. Då kommer min mycket efterlängtade son tillbaka till mig efter ha varit hos sin mamma i 2 veckor (vi kör så på sommaren). Då ska vi hitta på massa roliga saker under dom 2 veckorna. Till exempel åka till Liseberg och slottskogen tänkte vi.

Nu tänkte vi dra oss inåt och sätta oss i köket och spela lite kort.

Älsklingen ar även planerat lite blommor på balkongen, fler blommor ska ner i krukan.
Men det kommer senare.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 20 juli 2013 16:14

Sitter just nu ute på balkongen och njuter av vädret, passar på då Molly sover och älsklingen är iväg med sin mamma i Viskafors för att göra ärenden. Så jag njuter av solen på balkongen och ett glas kall cola.

Av Emil Löfgren - 14 juli 2013 10:56

Godmorgon eller man kanske ska säga god förmiddag, jaja kalla det vad ni vill.

Morgonen började i alla fall med sovmorgon, det tackar jag inte nej till och det gör absolut inte sambon heller.

Hon kan sova så länge hon bara kan, jag fick väcka henne runt 10:20 tiden. Sen bytte jag blöja på Molly, sen va det dags för en välling och efter vällingen så satte vi oss framför tvn och där sitter prinsessorna än. Jag själv satte mig lite vid datorn, ska kolla efter nytt tangentbord och kläder till mig. Blir att äta "sen" frukost om en stund, blir nog att göra lite rostade mackor tror jag, det är ju bara så gott, det och ett glas kall mjölk. Sen vad som händer idag vet jag inte riktigt än, vi har inte planerat något i alla fall. Vi får la se vad vi hittar på, vädret ser ut att va ganska fint i alla fall. 


Längtar tills imorgon, för imorgon ska vi åka till Liseberg igen och då ska vi se på Lotta på Liseberg igen och då kommer ju min favorit artist, BROLLE ! :) Det ska blir grymt kul att se honom live igen, det va ett tag sen sist nu.


 

Av Emil Löfgren - 13 juli 2013 21:53

Sitter just nu ute på balkongen och dricker ett par cider och älsklingen dricker öl. Molly sover för natten hoppas jah i alla fall.

Av Emil Löfgren - 12 juli 2013 17:57

                 

Av Emil Löfgren - 12 juli 2013 15:13

Tog oss en fika innan vi åker hem och tar oss an vår tvätt som väntar på att bli tvättad, den tvättas ju inte av sig själv, haha! :)

Av Emil Löfgren - 12 juli 2013 11:04

Idag blev det en solig morgon, det klagar man verkligen inte på. Mina prinsessor sov länge idag och jag vaknade tidigt (som vanligt). Min kropp gillar tydligen inte att sova länge på morgonen, det kanske är något positivt med det, inte vet jag. Vi åt nyss lite frukost, det fick bli rostade mackor och ett glas mjölk (MUMS). Vi ska dra oss in mot stan om en stund tänkte vi, idag blir det ingen hemma dag direkt då det är så här fint väder. Blir nog att åka till Knalleland och fördriva tiden där lite tänkte vi, kanske hittar något att shoppa vem vet. Vi har tvätt tid vid 16 tiden idag, så får la vara hemma till dess, ska bli gött att få lite tvättat. Så det blir vår fredagskväll, tvätta. Men men det måste göras det också. Spelar ingen roll vilken dag man gör det, det går över fortare än vad man tror. Så då kan man lika gärna ta det en fredag som denna, vi har inget annat planerat ändå så. 

Nu ska vi ta på oss och göra oss i ordning för att åka till Knalleland.

Ni får ha det så bra i det fina vädret (hoppas ni också har det).

Sköt om er och va rädda om varandra.

Heeeeejdå, så länge ! :)

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se