Livet som pappa

Alla inlägg under juni 2013

Av Emil Löfgren - 12 juni 2013 23:44

Sova, vad där det?

Här har vi en dotter som vägrar sova, nu kanske kanske hon somnar förhoppningsvis. Men det är tveksamt. Hon är verkligen övertrött och det ser man på henne, kliar sig i ögonen som bara den.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 12 juni 2013 19:29

Vi vaknade runt 10 tiden, härligt med lite sovmorgon. Då vi hade vaknat till så fick Molly lite bröstmjölk, men de nöjde hon sig inte med. Då gick jag upp och gjorde en ersättning till henne, sen somnade hon om en stund till. Jag gick upp och la mig på soffan och spelade lite FIFA. Sen så åt vi lite frukost och små städade lite hemma. Sen vid 15:30 så va det dags för BVC med Molly.

Lite siffror ifrån BVC idag.
Vikt: 7675gram
Längd: 65,5cm
Huvudomfång: 44,4cm

Läktare sa att allt såg bra ut och det fanns inga problem. Vi tycker hon låter rosslig ibland när hon andas, men då sa läkaren att det kan va att hon har väldigt mycket dregel i halsen eller så. Ingen fara, sa hon. Det känns ju bra, för hon lyssnade på lungorna och det lätt jätte bra. Sen efter vi hade varit på BVC, så åkte vi och köpte oss en barngrind som vi hade hittat på Borås Nätloppis, den passade perfekt vid balkongdörren. Så nu kan Elias stå där och titta på "Thomas" tåg som han kallar tågen som åker förbi. Då behöver man inte oroa sig att han är själv ute på balkongen i alla fall, gäller bara att få en rutin på att stänga grinden varje gång man går ut och in ifrån balkongen.

Resten av dagen/kvällen blir bara ta det lugnt och kolla på Efterlyst vid 21:00 på TV3, det får ni inte glömma!!
Sen kommer även Chicago Fire vid 22:00 och sen Efterlyst Summerar vid 23:00. Så tv kvällen är räddad med massa bra program. Blir att göra lite kvällsmat om en stund också, innan alla bra programmen. För göra mat hinner man inte med i pauserna i alla fall. Vad vet jag inte riktigt än, men det kommer vi säkert på.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 9 juni 2013 02:03

Har haft en sjukt trevlig dag med sällskap utav Carina, det är alltid trevligt då du är på besök. Hoppas det kan bli lite oftare. Sen efter några timmar efter hon hade åkt så fick Johanna ett samtal utav Carina (hennes mamma) och hon sa att dom va på väg hem till oss efter att Pontus tävlat (crosstävling). Så dom kom hit på en kaffe och lite fika, Elias uppskattade verkligen att Pontus kom och sen slutade det så att Pontus ville sova över och det fick han såklart. Vi har käkat lite lördagsmys och kollat Jalla Jalla samt spelat lite pingis och FIFA 12 på Xboxet. Nu sitter Pontus och spelar på min surfplatta och jag och älsklingen med våra telefoner. Sociala klubben, eller inte!
Läggdags om en liten stund, vet aldrig då Elias vaknar imorgon. Men hoppas man får en sovmorgon till, vore ej fel.

Men jag har i alla fall haft en kanon bra dag och det hoppas ni andra också har haft.
Nu checkar jag ut och säger godnatt !

Tog mig även en efterlängtad cider

Av Emil Löfgren - 7 juni 2013 00:23

Idag är det 18månder sen jag träffade kvinnan i mitt liv, än idag så kan jag känna lite pirr i magen av alla pussar och kramar ifrån dig. Det ska bli fler sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, månader och år med dig. Jag har bestämt mig att dela resten av mitt liv med dig, en vacker dag står vi där som man och hustru. Hoppas den dagen är snart. Då är jag verkligen lycklig, lite extra lyckligare än vad jag är i dagsläget. Min kärlek till dig Johanna, den är obeskrivlig. Jag kommer för alltid att älska dig, du har verkligen gjort mig till världens lyckligaste pojkvän.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se