Livet som pappa

Direktlänk till inlägg 16 juni 2013

Längtar!

Av Emil Löfgren - 16 juni 2013 22:11

Godkväll gott folk!

Hoppas ni har haft en trevlig helg, för det har jag haft i alla fall. I fredags så unnade jag och älsklingen oss och gick på bio och såg fast 6. Filmen får såklart 10 av 10 möjliga, den va riktigt bra. C hade Molly i några timmar, det funkade riktigt bra faktiskt. Sen i igår (lördag) så händer det inget speciellt faktiskt. Mer än att vi åkte in till Ica Maxi och köpte tillbehör till maten vi skulle äta på kvällen. Det fick bli hemmagjord pizza, både jag och älsklingen blev sugna på det. Sen kollade vi på lite film. Idag så har svärfar varit här och hälsat på och busat lite med Molly. Det är sällan dom ses nu längre, så roligt för honom att få träffa henne lite.
Sen då han åkte hem så gjorde vi oss lite mat, det fick bli spagetti och köttfärssås. Sen la vi oss på soffan och slappade, samt starta tvn. Just nu ligger vi och tittar på nyheterna och väntar på fortsättningen av Wallander - tjuven ska börja igen.
Imorgon så kommer Elias äntligen till oss, så vi har längtat efter honom. Hämtar honom på dagis vid 13:45 tiden (ny överenskommelse vi har gjort). Så blir att åka direkt hem och äta lite mat, för sen kommer pappa/farfar ut till oss. Jag och Elias ska åka med honom in till stan, då ska vi åka lite bil. Vi har äntligen funnit det som fattades till Elias barnstol, så nu kan äntligen han åka bil igen då han är hos mig. Så blir att åka till pappa/farfars jobb imorgon och såga till några skivor, en skiva ska vi hänga upp i badrummet och en skiva ska göras till ett "skrivbord" i vardagsrummet. Blir att ha tangentbord och musen där på och sen hänga upp skärmen på väggen, ska bara köpa upphängnings sats på Netonnet först. Ska nog bli bra till slut.

Molly <3

Ett sån här upphängning blir det att köpa

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:59


Startade lite morgon kaffe till älsklingen, så hon vaknar till liv på morgonen. Nu är hela familjen vakna, dags för frukost. ...

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:21

Härligt det är med sovmorgon, barnen sover fortfarande och även sambon också. Själv ligger man och spelar på telefonen i väntan på att alla ska vakna,åså vi kan äta frukost. Troligtvis kommer sambons mamma hit idag och hälsar på, alltid lika trevl...

Av Emil Löfgren - 9 juni 2014 14:29

Denna låten kommer gå på en hel del studentflak nu i år har jag en känsla utav.   ...

Skapa flashcards