Livet som pappa

Direktlänk till inlägg 12 juni 2013

BVC - 12/6-13

Av Emil Löfgren - 12 juni 2013 19:29

Vi vaknade runt 10 tiden, härligt med lite sovmorgon. Då vi hade vaknat till så fick Molly lite bröstmjölk, men de nöjde hon sig inte med. Då gick jag upp och gjorde en ersättning till henne, sen somnade hon om en stund till. Jag gick upp och la mig på soffan och spelade lite FIFA. Sen så åt vi lite frukost och små städade lite hemma. Sen vid 15:30 så va det dags för BVC med Molly.

Lite siffror ifrån BVC idag.
Vikt: 7675gram
Längd: 65,5cm
Huvudomfång: 44,4cm

Läktare sa att allt såg bra ut och det fanns inga problem. Vi tycker hon låter rosslig ibland när hon andas, men då sa läkaren att det kan va att hon har väldigt mycket dregel i halsen eller så. Ingen fara, sa hon. Det känns ju bra, för hon lyssnade på lungorna och det lätt jätte bra. Sen efter vi hade varit på BVC, så åkte vi och köpte oss en barngrind som vi hade hittat på Borås Nätloppis, den passade perfekt vid balkongdörren. Så nu kan Elias stå där och titta på "Thomas" tåg som han kallar tågen som åker förbi. Då behöver man inte oroa sig att han är själv ute på balkongen i alla fall, gäller bara att få en rutin på att stänga grinden varje gång man går ut och in ifrån balkongen.

Resten av dagen/kvällen blir bara ta det lugnt och kolla på Efterlyst vid 21:00 på TV3, det får ni inte glömma!!
Sen kommer även Chicago Fire vid 22:00 och sen Efterlyst Summerar vid 23:00. Så tv kvällen är räddad med massa bra program. Blir att göra lite kvällsmat om en stund också, innan alla bra programmen. För göra mat hinner man inte med i pauserna i alla fall. Vad vet jag inte riktigt än, men det kommer vi säkert på.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:59


Startade lite morgon kaffe till älsklingen, så hon vaknar till liv på morgonen. Nu är hela familjen vakna, dags för frukost. ...

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:21

Härligt det är med sovmorgon, barnen sover fortfarande och även sambon också. Själv ligger man och spelar på telefonen i väntan på att alla ska vakna,åså vi kan äta frukost. Troligtvis kommer sambons mamma hit idag och hälsar på, alltid lika trevl...

Av Emil Löfgren - 9 juni 2014 14:29

Denna låten kommer gå på en hel del studentflak nu i år har jag en känsla utav.   ...

Skapa flashcards