Livet som pappa

Alla inlägg under maj 2013

Av Emil Löfgren - 5 maj 2013 08:33

Jag funderar på att ha en "frågestund" på bloggen, nått som skulle locka?

Där ni kan ställa alla möjliga frågor och jag svarar så gott jag kan på alla.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 5 maj 2013 08:30

Det är helg och då tänkte jag sova ut, men nä det gick inte. Jag vaknade först vid 7 och så tänkte jag somna om, jo men visst somnade om i 40 minuter. Sen ville inte min kropp sova längre tydligen. Så då lägger jag mig väl i ett varmt bad då, för att kanske piggna till. Blir la ligga här en stund och sen gå upp och äta lite frukost med älsklingen som är vaken. Hon ville inte bada med mig, hon va för trött sa hon. Jag som hade velat mysa i ett morgonbad med henne, men nä de fick jag inte. Bättre försök en annan gång.

Vad som sker idag:
Nä inget speciellt så, mer än att vi ska fixa o dona lite i lägenheten. Röja boet lite saker som vi tagit fram under veckan då vi kollat igenom sopsäckar.
Sen i eftermiddag så åker vi in till Borås för att hälsa på pappa lite, han har laddat hem lite film till oss. Som han ska lägga över på min externa hårddisk, så vi kan se de filmerna i tvn. Sen vid 17 så kommer Elias till mig, så jag har längtat efter honom nu i veckan. Ska bli en rolig vecka då han är här, jag är ledig torsdag och fredag. Så det blir en lång helg, blir att hitta på massor av roliga saker då. Först på torsdagen så ska vi och ta syskon bilder hemma hos C. Sen ska vi nog leka på nån lekplats om det är fint väder. Sen fredagen vet jag inte riktigt än, är det fint väder så är vi ute såklart. Kan ju inte vara inne då de är fint väder, man får passa på. Ska va fint hela veckan säger de på vädret i alla fall, men det återstår och se.


Mina underbart fina barn.
Pappa älskar er mest av allt <3

ANNONS
Av Emil Löfgren - 4 maj 2013 08:44

Nu va det ett tag sen jag blogga..
Men men!
Så är de att ha fullt upp på vardagarna.

Just nu ligger jag i ett varmt morgon bad, får allt hoppas jag kan bada en stund innan mina tjejer vaknar till liv.
Idag så ska vi åka till knalleland för att kika i lite affärer och även kolla om vår nya vagn till Molly har kommit än.
Hoppas verkligen på det.

Nu börjar äntligen det se ut som en lägenhet vi bor i, alla rum är i ordning till 90% i alla fall. Lite små fix här och där, men sånt tar man lite då o då. Men man kan i alla fall röra sig i alla rum och det är huvudsaken.
Ska la ta oss ett ryk idag eller imorgon förmiddag och fixa det sista.

Nä nu ska jag njuta av det varma goa badet, ni får ha det så bra tills nästa inlägg kommer. Sköt om er allesammans och va rädda om varandra. Hej så länge! :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se