Livet som pappa

Alla inlägg under april 2013

Av Emil Löfgren - 10 april 2013 00:08

Idag så har vi varit i Göteborg och på Sahlgrenska, älsklingen skulle tömma sitt knä på vätska. Det blev hela 70ml vätska hon tömde, en hel del faktiskt.
Sen då vi hade varit där så åkte vi in till stan för att träffa hennes syrra, vi gick direkt och åt. För alla va så enormt hungriga, sen kollade vi lite affärer. Jag försökte hitta mig nått spel till Xbox, men fann inget roligt. Sen så va det faktiskt dags att åka hem, klockan blev mycket helt plötsligt. Vi tog 16:50 bussen ifrån Göteborg och till Borås, så vi va i Borås runt 17:50. Direkt då åkte vi till Ica Maxi, där älsklingen skulle möte en och sälja en parfym till. Vi hittade även två filmer till Elias, det blev sammys äventyr och en Bamse film, Elias hade sjungt "heja Bamse" hela vägen ifrån Göteborg.
Så han fick sig två filmer idag, som han ska se på imorgon då han vaknat.
Sen efter då vi varit där, så begav vi oss till Willys för att storhandla, tur att min pappa va så snäll och ställa upp och köra hem våra matvaror och även plocka in delvis av sakerna, det uppskattas verkligen den hjälp vi fick. Sen va vi hemma runt nio tiden, för det tog en stund att handla och sedan ta sig hem. Direkt då vi kom hem blev det välling, pyjamas och sängen för Elias, han somnade omgående. Han va rätt trött idah, ej sovit middag. Varit mycket att titta på och så. Natten som va tills idah, sov han hela natten i sitt egna rum, så duktig.

För min, älskling och Mollys del blekfet att mysa lite i soffan, sen badade älsklingen och Molly en stund. Jag funderar på att lägga mig i ett bad innan jag kryper ner under täcket för att sova. Imorgon vankas det praktik, det känns underbart faktiskt. Ha nått att göra på dagarna och sen sakna familjen lite. Känns helt klart underbart. Jag trivs verkligen med min praktikplats, gött gäng man jobbar med. Nu blir det kolla lite Criminal Minds med älsklingen, sen krypa mer i ett varmt bad och ha det gött.
Sen blir det sova. Så blir inget mer inlägg detta dygn (tisdag), nästa kanske kommer imorgon (onsdag).

GODNATT !! :)

ANNONS
Av Emil Löfgren - 9 april 2013 09:55

Godmorgon! Vi har varit vakna sen typ 8:30, härligt med lite sovmorgon. Idag är jag ledig ifrån praktiken, älsklingen ska ner till Sahlgrenska och tömma sitt knä. Så fick ta ledigt, för hon kan ej ha med sig båda barnen ner till Göteborg. Så blir att åka ner dit om nån timma, hon ska vara där 13:30. Så får åka hemifrån vid 11:04 bussen och sedan 12:10 bussen ifrån Borås Resecentrum.

Sen då vi varit i Göteborg och Sahlgrenska, så ska vi kanske iväg och storhandla med pappa. För vi måste få hem massa mat och så.
För kylen och frysen ropar efter mat.
Sen vet jag ej vad som händer mer idag.

Ser ut att vara väldigt fint väder idag faktiskt, så blir att gå till lekplatsen med Elias och leka lite och sen gå på en pomenad runt om i området.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 2 april 2013 00:54

Hmm .. Funderar starkt på att gå och lägga mig för att sova.
För imorgon 6:45 så ringer väckarklockan. Har praktik imorgon mellan 8-17, detta känns gött faktiskt. Har redan jobb som väntar på mig på praktiken, det känns skönt faktiskt.

Godnatt gott folk, nu är det dags för att krypa till sängs med älsklingen och sova.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se