Livet som pappa

Direktlänk till inlägg 9 april 2013

Sahlgrenska nästa

Av Emil Löfgren - 9 april 2013 09:55

Godmorgon! Vi har varit vakna sen typ 8:30, härligt med lite sovmorgon. Idag är jag ledig ifrån praktiken, älsklingen ska ner till Sahlgrenska och tömma sitt knä. Så fick ta ledigt, för hon kan ej ha med sig båda barnen ner till Göteborg. Så blir att åka ner dit om nån timma, hon ska vara där 13:30. Så får åka hemifrån vid 11:04 bussen och sedan 12:10 bussen ifrån Borås Resecentrum.

Sen då vi varit i Göteborg och Sahlgrenska, så ska vi kanske iväg och storhandla med pappa. För vi måste få hem massa mat och så.
För kylen och frysen ropar efter mat.
Sen vet jag ej vad som händer mer idag.

Ser ut att vara väldigt fint väder idag faktiskt, så blir att gå till lekplatsen med Elias och leka lite och sen gå på en pomenad runt om i området.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:59


Startade lite morgon kaffe till älsklingen, så hon vaknar till liv på morgonen. Nu är hela familjen vakna, dags för frukost. ...

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:21

Härligt det är med sovmorgon, barnen sover fortfarande och även sambon också. Själv ligger man och spelar på telefonen i väntan på att alla ska vakna,åså vi kan äta frukost. Troligtvis kommer sambons mamma hit idag och hälsar på, alltid lika trevl...

Av Emil Löfgren - 9 juni 2014 14:29

Denna låten kommer gå på en hel del studentflak nu i år har jag en känsla utav.   ...

Skapa flashcards