Livet som pappa

Alla inlägg under mars 2013

Av Emil Löfgren - 8 mars 2013 10:37

Jaha, idag vaknade jag vid 8 tiden igen och kunde inte somna om. Så jag gick upp och la mig i soffan för att spela lite GTA på XboxeT. Älsklingarna sov vidare och sover ännu, dags att gå in och väcka dom sovande prinsessorna. Dags att äta lite frukost, sen kanske bege sig ut i de soliga vädret och promenera lite. Ta lite kort och såna där roligheter.
Annars idag händer det inget speciellt, kanske så kommer älsklingens kusin och hans flickvän på besök och käkar tacos med oss samt kollar gladiatorerna med oss. Men inget bestämt ännu, men tror det blir så. Det återstår och se om dom orkar det.
Annars blir det en lugn fredag för vår del.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 8 mars 2013 00:27

Min/vår dag har varit underbar.

Vi åkte som sagt till Borås, där gjorde vi vårat ärende. Sen efter det så träffade min vi min syster, åkte till knalleland och åt mat med henne.
Sen gick vi runt där en stund, sen blev klockan runt sju, så vi bestämde oss för att åka hem. Eller rättare sagt hem till mamma, där jag skulle hämta en doserings sak till Mollys ersättning.
Efter vi va där så gick vi till bussen, väl på busshållsplatsen så träffade vi en vän till oss, hon skulle hemåt. Hon åkte med oss till Resecentrum, där hon tog sin buss vidare. Vi va i Göteborg runt 20:40, det va kallt ute och vi fick vänta i 15minnpå våran buss. Kändes som 30min vänta typ, bara för de va så kallt. Då vi väl kom hem va det dags att kolla på sista programmet av fråga Olle dokumentären. Sen efter programmet så slocknade jag på soffan och vaknade för en stund sen.
Nu ligger jag äntligen i sängen, ska vi så underbart att sova efter så trevlig dag som denna.

Imorgon kanske älsklingens kusin och hans tjej kommer hit och äter tacos med oss. Inget bestämt ännu. På lördag kanske syrran kommer till oss.
Ska bli trevligt, blir att se melodifestivalen med henne och göra hemmalagad pizza.
Så detta är vår helg i helhet.

Ni får sova så gött, för det ska i alla fall jag göra nu. Sköt om er där ute!
Va rädda om varandra och de ni har.
Godnatt! :)

Här är en bild på min lillasyster, älskar dig <3

ANNONS
Av Emil Löfgren - 7 mars 2013 10:04

Morgonen började med att älsklingens väckarklocka ringde runt 8, älsklingen låg kvar i sängen och matade Molly. Jag själv gick upp och la mig på soffan och spelade lite Xbox. Just nu äter vi frukost, lite yoghurt. Kollar även på Johnny bravo på cartoon network. Idag så ska vi åka till Borås och göra ett ärende, en hemlis som jag inte berättar riktigt än. Ni får allt vänta lite till, allt måste fungera innan jag säger de. Idag firar jag och älsklingen 15månader, snacka om att tiden går fort asså. Jag älskar dig lika mycket som första gångna vi träffades om inte 1000 gånger mer. Kärleken till dig kommer aldrig att ta slut! Kärleken till dig har bara börjat. Du är även världens bästa mamma till vår underbara lilla prinsessa.

Här kommer lite bilder som
togs hos C för några dagar sen.

Av Emil Löfgren - 2 mars 2013 09:54

Tack för gårdagen, det va riktigt trevlig kväll. Vi fick besök av älsklingens kusin och hans tjej, mycket trevligt. Vi käkade tacos och tittade på gladiatorerna. Sen satt vi och tjöta n stund, sen åkte dom runt tjugo över nio. Sen efter dom åkte kollade jag och älsklingen på tv fram till tolv typ, sen gick vi och la oss. För jag va dö trött.

Idag vaknade jag och Elias vid nio tiden, gött med lite sovmorgon. Det är inte alltid man får det. Just nu sitter jag och Elias och kollar på Barnkanalen.
Prinsessorna sover fortfarande, men blir att väcka dom om en stund, om dom ej vaknar själva. Jennifer vill att vi kommer till slottskogen, för dom ska till en lekplats där och leka med barnen.
Så får la se om vi åker dit och umgås med dom, ska prata med älsklingen då hon vaknar. Annars blir det en lugn dag, kanske ta oss en promenad.

Av Emil Löfgren - 1 mars 2013 09:44

Jag och Elias sitter och tittar på mysterier och greveholm. Bli att äta frukost om en stund, då älsklingen och Molly vaknat och ätit klart. Sen lite senare så ska vi in till stan och träffa älsklingens syrra. Sån blir att umgås med henne och fik säkert.

Jag orkade inte med mamma längre igår, så jag och elia sparkade våra väskor och åkte ner till älsklingen och Molly. Där har vi det mycket bättre.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se