Livet som pappa

Alla inlägg under mars 2013

Av Emil Löfgren - 22 mars 2013 15:05

Idag smakade Molly på smakportioner

ANNONS
Av Emil Löfgren - 21 mars 2013 12:20

Dagen började med att jag vaknade tidigt som vanligt, runt 8 så öppnades mina ögon och ville ej somna om.
Så jag beslutade mig för att gå upp och lägga mig på soffan för att spela lite Xbox, tills mina älsklingen vaknade. Dom vakande runt tio tiden, då dom hade vaknat va det dags för frukost och sen titta på tv. Nu ligger vi på soffan och kollar på Beck - pojken i glaskulan, innan denna film så va det en Beck film till, men minns ej vad den hette. Om en stund blir det troligtvis ut och gå en promenad, eller så kanske älsklingens syrra och mamma kommer och hälsa på. Vi får väl se vad som händer, en promenad blir det nog i alla fall.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 21 mars 2013 12:15

Jag älskar dig mest av allt, du är kvinnan i mitt liv. Den jag vill älska livet ut. Dela glädje & sorg med. Vi har även fått en vacker dotter tillsammans, du är världens bästa mamma/bonusmamma till vår(a) barn <3

Av Emil Löfgren - 20 mars 2013 23:41

Idag har det hänt en hel del. Varit på BVC med Molly vid 10:30 tiden, hon vägde 6100gram och va 61cm lång. Snacka om att den ungen växer som bara den, 830gram och 2cm på 1månad, det är otroligt gött o se faktiskt. Mer ska hon upp i vikt o längd. Sen efter BVC så gick vi till City Gross för att handla lite fika. För hennes kusin, mormor och C skulle komma och hälsa spå en stund och fika. Satt och tjötade med dom i några timmar och dom myste med Molly såklart. Sen va det dags för lite Xbox efter dom hade åkt, Molly sov ju ändå i vagnen och älsklingen snackade i telefon, så då passade jag på att spela några matcher på FIFA 12. Sen efter dom matcherna så va det dags för mat, det fick bli mos med köttbullar. Massor av köttbullar, det är ju så gott.
Sen efter maten så tog vi oss till Allum, för att träffa Jennifer. För att sedan träffa Cissi & Rasmus, så vi alla tog oss en fila på Eat. Sedan va det dags för Jennifer att dra sig, så vi satt kvar där en stund efter hon hade gått.
Sen så skulle vi gå och kolla i lite affären, för att sedan ta bussen hemåt. Vi åkte först till Ica Maxi Kungälv för att köpa oss lite billigt godis (29,90kr/kg), billigt billigt. Då vi kom hem så slängde vi oss i sängen, där ligger vi fortfarande haha. Blir att ta de lugnt resten av stunden, fram tills man ska sova. Ska försöka sova länge imorgon och inte vakna vid åtta tiden som annars. Kanske sova till 9-10 i all fall, för jag har två stycket här hemma som älskar att sova. Önska jag kunde sova länge också.

Men nu va det slut på skrivandet för idag. Mer kommer nog imorgon, skulle jag tro på. Nån gång under dagen.
Ni får ha det bäst tills dess.
Sköt om er, va rädda om varandra.

Hej så länge! ;)

Av Emil Löfgren - 20 mars 2013 09:33

Idag vankas de BVC med lilltjejen klockan 10:30, ska bli intressant och se vad hon väger och hur lång hon är.
Förra gången va hon 59cm lång och vägde 5270g, hmm jag gissar på 5800g + och 63cm lång idag. Det återstår och se efter besöket.
Alltid lika roligt och se att hon växer.

Av Emil Löfgren - 14 mars 2013 09:09
GODMORGON! :)
Morgonen började med att Elias ville leka med bilarna lite, sen ville han gå in och väcka farfar. Sen då de va gjort, så skulle vi ta på oss ytterkläderna för att gå till dagis. Då han väl kom till dagis så kom hans dagiskompis Elton samtidigt som honom. Då blev han jätte glad och dom gick in genom grindarna tillsammans och Elias glömde typ av att puss och krama samt säga hejdå. Men det är som vanligt, så roligt att han gillar dagis. För min del va det att traska hemåt efter lämnat honom på dagis. Då jag väl kom hem så tog jag mig en stor kopp mjölk och en macka. Om en timma ungefär så ska jag åka iväg med syrran till nyöppnade Jula & Arken Zoo som ligger vid City Gross i Borås. Ska bli roligt och se hur det ser ut där. Sen händer det inget speciellt innan jag hämtar Elias på dagis, sen då jag har varit och hämtat honom. Då ska vi iväg och hälsa på hans gudmor och gudfar. Blir la vara där i några timmar. Sen bara ta det lugnt resten av dagen. Blir la hem till pappa/farfar och busa tills det är dags att sova. Min underbara lilla familj, jag älskar er mest av allt 

 
Av Emil Löfgren - 13 mars 2013 11:26
Bevis på att jag vågar hälsa på en häst, jag gillar egentligen inte dom.
Men fina är vad dom allt, absolut mörka hästar.
Så jag hittade mig en favorit och han hette Wellington.


Fotograf - Amanda Löfgren


           
Av Emil Löfgren - 13 mars 2013 09:10

Dagen började med att Elias vaknade runt sex tiden, han fick välling och somnade om till typ 7:50. Sen lekte vi lite med bilar innan det va dags för att byta från pyjamas till kläder och gå till dagis. Elias blev jätte chockad då an fick se snön ute, haha. Då jag väl lämnat honom på dagis och kommit hem, så tog jag mig en macka och en mugg mjölk. Vad som sker idag? - Ska troligtvis träffa min kusin, som jag ej träffat på länge. Annars händer det inget speciellt faktiskt. Kanke ta mig en promenad i det skitiga vädret.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se