Livet som pappa

Alla inlägg under februari 2013

Av Emil Löfgren - 10 februari 2013 02:23

Nyss kommit hem ifrån en grymt trevlig kväll hemma hos några underbara vänner, alltid lika trevligt och skämtsamt i erat sällskap.
Nu checkar familjen Löfgren ut och säger godnatt, sooooov göööööött! ;)

ANNONS
Av Emil Löfgren - 9 februari 2013 20:16

Käkar tacos med älsklingen och Jennifer och kollar på melodifestivalen

ANNONS
Av Emil Löfgren - 6 februari 2013 23:39

Idag har det varit en mysig dag, vi har gått på Ikea en hel dag typ. I alla fall från tre tiden till åtta, hittade massvis med saker som fick följa med oss hem. Vi åt även en god middag där oxå. En klassiker då man är på Ikea, haft en enormt mysig dag med min familj.

Resten av denna kvällen, så blir de att bara ta det lugnt. Tänkte lägga mig o kolla på kvällens avsnitt av efterlyst, dock får de bli på telefonen (tv3play), för vi missade det då de gick på tv.
Sen blir det att sova, förhoppningsvis sover man länge imorgon.
Men återstår och se som sagt, haha!

Här kommer bilder på sakerna vi köpte.

Av Emil Löfgren - 5 februari 2013 21:11

Idag har vi varit på familjerätten i Lerum och skrivit på faderskapspapper. Sedan efter det så åkte vi till Allum, där träffade vi även Andreas, Ellinor och Andreas lillebror Alexander. Vi gick runt där en stund med dom och käkade mat med dom oxå. Sen drog dom hem efter några timmar, så jag och älsklingen gick där en stund till. Vi tog 19:15 bussen från Allum och in till stan, sedan 19:40 tåget hem till Ytterby. Just nu ligger vi o slappar i sängen, Molly äter just nu. Älsklingen ska fixa o dona med vårat familjealbum, hon har fått nån fix idé att köpa sånt o fixa de, visst det är roligt minne o så. Men inte min grej att pilla med, så de får hon sköta. Så resten av denna kvällen blir att slappa i sängen o kanske spela lite yatzy lite senare, om vi kommer igår de haha!

Av Emil Löfgren - 1 februari 2013 14:25

Nu sitter jag och Elias på bussen till Göteborg, där vi ska vara tills söndag. Då vi landar i Göteborg så möter älsklingen och Molly upp oss, sen ska vi vidare till Allum och kolla lite i affärer och träffa älsklingens mamma. Sen ska vi la gå där lite och sen åka hem till älsklingen och bara mysa och ha de bra.

Ni få ha en fortsatt trevlig dag.
För det tänker jag ha i alla fall.
Sköt om er och va rädda om varandra.
Hej så länge!

Av Emil Löfgren - 1 februari 2013 08:07

Vaknade för en lite stund sen av att Elias stod upp i sängen och ropade på farmor, men hon är iväg och jobbar.
Han fick sig en välling och då la han sig ner och drack upp den. Nu ligger han sär och tjötar. Blir att ta upp honom snart och byta blöja och på mer kläder. För sova mer tänker han nog inte göra, upp och kolla på Bolibompa. Senare idag så ska vi träffa farfar en stund. Sen i eftermiddag så åker jag och Elias ner till älsklingen och Molly i Göteborg och stannar där tills på söndag. Vi ska försöka hitta på något roligt med våra två underbara vänner samt deras barn. Alla barnen går ihop, de känns så bra.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se