Livet som pappa

Alla inlägg under februari 2013

Av Emil Löfgren - 19 februari 2013 09:30

Vaknade för en liten stund sen och kunde inte somna om, så jag beslutade mig för att gå ut i vardagsrummet och lägga mig i soffan och tittar på tv. Mina prinsessor sover fortfarande, om en stund ska dom gå upp. Då jag jag och älsklingen äta frukost. Vad som sker idag, jadu det är inget bestämt. Kanske träffa hennes mamma, vi skulle höras idag.
Så vi får la se var som sker idag.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 18 februari 2013 12:21

Lämnade Elias vid elva tiden till hans morfar, han skulle ha honom nu inatt. Sen skulle vi se, men tror han har honom några nätter till, för hans 'mamma' ligger tydligen på förlossningen nu och kan föda under dagen.

Själv är man på väg ner till mina två prinsessor i Göteborg. Snacka om att det är varmt på bussen, hålöer på att dö i värmeslag typ. Förhoppningsvis vänder vädret här nu också, det är just nu 2+ ute. De är bättre än minusgrader, tycker jag. Avskyr kylan. Snön kan även försvinna också, så man kan ta på sig vårkläderna och slippa allt annat extra.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 18 februari 2013 08:47

Idag vaknade Elias runt 6:40 tiden, då ville han ha välling och det fick han såklart. Sedan ville han byta blöja och lägga sig bredvid mig en stund, sen gick vi upp runt halv åtta ungefär. Satte oss och tittade på Bolibompa och nu tittar vi på film (Boog & Elliot). Blir att äta frukost om en liten stund.
Ska lämna Elias hos sin morfar om några timmar :( tråkigt! Sen för min del blir det åka buss ner till Göteborg igen.
Där jag stannar resten av veckan.
Eller nja, på torsdag ska jag till Borås igen, för ska på soc helvetes möte.

Till helgen blir det troligtvis träffa våra underbara vänner och umgås med dom. Jag och Jonny ska lira lite Xbox (FIFA 12 och bilspel), sen kanske något annat roligt. Vad tjejerna ska göra, det är upp till dom själva. Haha!

Av Emil Löfgren - 17 februari 2013 22:13

Jag har hittat två böcker jag vill ha.

Av Emil Löfgren - 17 februari 2013 22:08

Kom hem från älsklingen för nån timma sen, jag ska ha Elias inatt oxå. Hans 'mamma' är tydligen inlagd på sjukhuset. Så imorgon förmiddag lämnar jag honom till morfar. Sen drar jag till Göteborg igen och kommer 'hem' söndag. För en stund sen åt jag kvällsmat och det fick bli pyttipanna.

Just nu ligger jag på soffan och tittar på Johan Falk GSI, Elias la sig direkt då vi kom hem. Somnade ganska omgående.

Av Emil Löfgren - 17 februari 2013 08:50

Jag och Elias vaknade nyss, älsklingen vaknade till oxå. Men kommer la somna om snart igen, önska jag kunde de också. Elias är ju vaken så ingen mer sömn här inte.
Han fick sig en välling för en stund sen, den slukade han ganska fort.

Idag så sker det inget speciell, mer än att jag åker upp till Borås och lämnar Lilleman sedan åker jag tillbaka till älsklingen och stannar hela veckan.

Om en stund sia vi gå upp och äta frukost och busa, samt kolla lite tv då svärfar har vaknat.

Elias tog kort på sig själv

Av Emil Löfgren - 17 februari 2013 00:36

Jag har haft en jätte mysig kväll med älsklingen. Det va länge sen vi myste på de sättet, passade på då Molly sov lite. Ligga och hålla om varandra och känna din närhet är det bästa jag någonsin vet. Nu blir det att sova, för om några timmar vaknar säkert min prins och vill gå upp. Så nu stänger jag för idag och återkommer senare.

Ni får ha det så bra!
Sköt om er och va rädda om varandra!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se