Livet som pappa

Alla inlägg under januari 2013

Av Emil Löfgren - 17 januari 2013 22:01

Elias la sig runt 20:10 tiden idag, an somnade ganska omgående. Jag satte mig och kollade på tv. Sen jag J och vi snackade i sammanlag 1t och 11min. Snacka om att de samtalet gick fort, kändes som 30min. Men nu blir det kolla på Fråga Olle.

Imorgon kommer några vänner och deras barn. Så vi ska till Leos Lekland och "rasta" ungarna, eller vi vuxna kommer nog ha lika roligt. Sedan lite senare så åker vi till Göteborg sär jag och Elias stanna tills på söndag.

ANNONS
ANNONS
Av Emil Löfgren - 17 januari 2013 14:35

Gå in på Facebook och gilla Partaj Borås sida!
Direktlänk - www.facebook.com/partajboras

Av Emil Löfgren - 17 januari 2013 14:27

Elias sitter och leker med sitt bilgarage som går sönder hela tiden. Snacka om att de är dålig på dagens leksaks kvalitet. Elias försöker laga hela tiden och säger till mig att hjälpa honom, men det ramlar bara isär hela tiden.

Om en liten stund tänkte jag laga nån mat, men ej bestämt än vad det blir.
Sen kanske gånger till pappas jobb och hälsa på där lite, så Elias får se lite bilar som han gillar. Sen blir det vara ta de lugnt, mamma jobbar till 21 ikväll. Så blir en far och son dag idag.

Av Emil Löfgren - 17 januari 2013 10:12

Morgonen började med att vi ej försov oss faktiskt. Vi vaknade runt 8:05 tiden, då va se dags för att byta blöja och ta på kläderna som han skulle ha på sig till dagis. Sen va klockan redan halv nio typ, då blev de ta på oss ytterkläderna och sedan gå till dagis. Att lämna honom på dagis är inga problem, ställde ner hononm innanför grindarna och idag kom de ingen personal och möte oss. Allt gick bra ändå, då känner man sig stolt och glad. Märks att trivs på dagis.

För min del då jag kom hem så åt jag frukost direkt och sedan tog det lugnt.
Nu här strax så ska jag åka iväg på ekonomi möte på soc, mindre roligt.
Men det är ett måste om jag vill ha pengar. Sedan efter mötet så ska jag möta upp Robin i stan och få tillbaka mitt grafikkort som han lånade igår, för att testa i sin dator. För i min funkar de inte. Och idag så ringde jag till Inet och snacka med dom om problemet och då sa dom att jag skulle komma in med grafikkortet så dom fick kolla på de. Hoppas jag kan byta till ett som funkar.

Nä dags att göra sig i ordning kanske.
Ni får ha en fortsatt bra dag!
Sköt om er !!
Va rädda om varandra!
Hej så länge!

Av Emil Löfgren - 16 januari 2013 21:09

Nu blir det chips, cola och efterlyst

Av Emil Löfgren - 15 januari 2013 23:05

Vår dag började med att vi försov oss till dagis, dock blev vi bara 5min sena.
Direkt då han kom dit, så ville han ner på golvet och springa till alla bilarna. Sen då jag kom hem så la jag mig i ett varmt bad, värmen varade verkligen inte länge. F*n så förbannad jag blev, så jag fick gå upp. Men de va la bra ändå, för då jag hade gått ur badet så startade jag med att röja i mitt rum och kom en bra bit faktiskt. Känner mig riktigt nöjd.

Sen så va det dags att hämta Elias på dagis, han ville knappt gå med mig hem. Han ville fortsätta leka med tåget och bilarna. Men till slut så ville han komma med mig hem, han är allt för söt. Då vi väl kom hem, så fortsatte jag med rummet en liten stund till. Sedan kom pappa och syrran bort på besök, en stund. Strax där efter så kom mamma hem från jobbet också.
Då dom va hemma så passade jag på att smita ner till Ica Maxi för att handla hem lite saker till veckan. Mamma sa att det va okej att Elias stannade hemma, det va jätte snällt. Då jag kom hem sen igen, så va det dags att göra lite kvällsmat och idag fick de bli lasagnette och det älskar verkligen Elias. Han åt jätte bra.
Efter maten så lekte vi lite med bilarna och sedan va de dags för bad. Och där fick Elias sällskap av favorit faster som lekte med honom en stund. Sen så va det dags att duscha honom, som han verkligen inte gillar. Då han väl kom upp, va det dags för att göra välling och vällingen skulle faster göra sa Elias. faster skulle till och med pussa godnatt och lägga honom. Då det va gjort så satte jag mig vid tvn med mamma och syrran och kollade på bygglov som började idag. Sen gick mamma och la sig runt tio tiden och syrran gick hem en stund innan de.

Just nu ligger jag på soffan och kollar på lite tv och dricker kall cola och smsar med min älskling (som jag saknar som bara den, men vi ses på lördag). Blir att kolla tv nån timma till, sedan dags för att sova.

Imorgon så ska Elias till dagis vid 8:45 tiden, sen ska jag hem och fortsätta greja i rummet. Sedan ska jag iväg på ett möte vid 14 tiden. Dock så slutar Elias 13:45 på dagis, men han får följa med på mötet helt enkelt.

Ni får ha det så ta tills nästa inlägg.
Sköt om er där ute!
Va rädda om nära och kära!
Godnatt på er allesammans!
Hej så länge!

Av Emil Löfgren - 15 januari 2013 19:18

Elias badar och får
sällskap utan favorit faster

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se