Livet som pappa

Alla inlägg under januari 2013

Av Emil Löfgren - 28 januari 2013 16:52

Elias har varit och klippt sig idag, han va jätte duktig faktiskt. Satt stil till 80% i alla fall, bara för han fick saker att leka med och så. Färgare till och med håret lite, han blev jätte tuff i den nya frisyren. STOLT PAPPA!

ANNONS
Av Emil Löfgren - 28 januari 2013 09:19

Morgonen började med att Elias ville ha en välling och det fick han såklart, nu leker han som bara den på golvet med sina bilar. Blir att äta frukost och en liten stund, sen bege sig till soc för att lämna in kopia på el räkningen. Sen vidare till stan igen, där vi ska träffa mamma och Elias får sitta i en lastbil. Sen vid 11:45 tiden, så ska vi iväg och klippa Elias. Ska bli så gött att få bort allt hår på honom som stör han. Håret är en aning långt nu. Sen vet jag inte riktigt vad som sker idag. Kanske ta en promenad ner till pappa jobb och hälsa på där, vi får la se vad dagen har att erbjuda.

Imorgon skulle jag varit på möte, men fick sms att det blir inställt, underbart!

Nu blir det tå upp ur sången och göra i ordning lite frukost och sen åka iväg.
Ni får ha en bra dag!
Sköt om er och alla andra i er närhet!
Hej så länge!

Jag köpte en ny bok till Elias igår.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 25 januari 2013 09:53

Jajamän, nu är jag vaken, haha.
Tänkte gå upp och spela lite Xbox, medans prinsessorna sover vidare.
Får allt passa på då dom sover, annars hinner jag knappt med de.
Idag kommer det hända en hel del.
Först så ska jag betala mina räkningar, sen köpa ett par nya hörlurar till min mobil/dator, sen bege oss till Allum för att träffa två underbara vänner där samt deras barn, sen efter vi gått där en stund så ska vi hem till som, sen drar jag och Jonny iväg och kör gokart och käkar tacobuffe. Underbart kul de ska bli. Johanna och Jennifer får stanna hemma med barnen och mysa, medans killarna har det roligt haha.
Sen blir det kanske sova över hos dom, inget bestämt riktigt än. För imorgon så ska vi käka middag med dom och umgås, grymt roligt att man har hittat så underbara personer att umgås med. Samma humor som oss och allt, barnen passa ihop att leks också. Kan verkligen inte bli bättre, jo en sak! Att vi får en lägenhet i närheten utav dessa underbara personer, det hade varit perfekt.

Näe, röra sig ur sängen och sedan lägga sig i soffan för att spela Xbox.
Får se när nästa i lägg kommer.
Ni får ha det bäst till dess.
Sköt om er där ute.
Va rädda om varnadra!
Ha en bra dag!
Hej så länge!

Av Emil Löfgren - 25 januari 2013 00:17

Näe, efter ha kollat på Fråga Olle Dokumentären på kanal5play så blir det att sova. Fö imorgon kommer det vara en hel dag med mycket roliga saker och så. Ska även träffa ett par helt underbara vänner och umgås med dom i helgen, kommer bli grymt kul.
Då måste man vara utvilad, för att orka med hela dagen/helgen.

Ni får ha det så bra!
Sköt om er där ute!
Va rädda om varandra!
Godnatt! :)

Av Emil Löfgren - 24 januari 2013 21:59

Här är vi starka i nacken, lite träning varje dag ger resultat som sagt.

Av Emil Löfgren - 24 januari 2013 19:22

Det blev inget Ikea idag, men en massa annat roligt. Åkte till City Gross Specialen och köpte lite saker där. Blir en lugn kväll, snart göra lite kvällsmat. Sedan bara ta det lugnt, vid 22 tiden börjar mitt älskade program. Inget mindre än Fråga Olle Dokumentären, följer de varje torsdag. Ej missat ett program.

Nä nu blir de göra kvällsmat!
Ni får ha de bäst!
Hej så länge!

Av Emil Löfgren - 24 januari 2013 12:08

Idag är vi finklädda då mormor kommer.

Av Emil Löfgren - 24 januari 2013 11:12

Jaha, idag vaknade man runt halv elva tiden. Men först vaknade man vid halv åtta tiden av att älsklingen precis bytt blöja på Molly. Sen somnade jag om till halv elva, underbart att kunna göra de. Nu om en stund så kommer svärmor, kanske dags att gå ur sängen då och äta lite frukost. Då hon kommer så ska hon hjälpa älsklingen att färga sitt hår. Sen vet jag inte vad som sker idag, försöka övertala dom att åka till Ikea kanske. Är grymt sugen på att åka dit och gå runt lite. Men det återstår och se om det händer.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se