Livet som pappa

Alla inlägg under januari 2013

Av Emil Löfgren - 30 januari 2013 22:27

ANNONS
Av Emil Löfgren - 30 januari 2013 22:27

Ligger på soffan och kollar på Chicago Fire

ANNONS
Av Emil Löfgren - 30 januari 2013 21:09

Sitter just nu och kollar på Efterlyst

Av Emil Löfgren - 30 januari 2013 19:24
Jag är så glad att jag har dig vid min sida, du gör verkligen mina dagar till dom bästa och värdefullaste.

Skulle aldrig klara mig utan dig en sekund asså, usch ne!
Det kommer förbli du&jag i all evighet och det är så jag vill ha det.
Du är det

finaste,
vackraste,
snyggaste,
och det sötaste jag har!♥
Att förlora dig, oj den tanken vill jag inte änns tänka.
Mitt hjärta skulle verkligen gå sönder i 940910149834 bitar då om inte mer ♥
Oj, jag skulle kunna skriva mer om dig.
Men då skulle tangentbordet och mina fingrar brinna upp.
För listan/texten kan bli enormt lång.


Jag älskar dig Johanna Hansson över hela mitt hjärta och enooormt mycket mer  

 
Av Emil Löfgren - 30 januari 2013 18:00
Nu fick jag samtalet som jag länge väntat på, men vi fick dock inget positivt svar som vi trodde vi skulle få. Det handlade om en lägenhet i Bergsjön, en bit utanför Göteborg. Där våra underbara vänner bor och det va dom som tipsade oss om denna hyresvärd och att han kanske hade nån ledig. Så jag kontaktade honom förra måndagen, då sa han att han skulle göra UC på mig och Johanna. Det har nu tydligen gjort då, det såg tydligen inte bra ut för vår del helt plötsligt, från ingenstans. Men vi får allt söka vidare, vi söker verkligen ALLT i närheten av Göteborgs kommun.

Så man blev faktiskt lite besviken då han meddelade oss de, för i första samtalet lät allt jätte bra och sådär. Men nu låter det så här, både Jennifer och Jonny (våra underbara vänner) blev också besviken på honom.

För hyresgubben hade typ frågat ut dom, om mig och Johanna.

Men det är ju fett onödigt att göra de, så tänker vi nu i efterhand då man vet detta beskedet.


Men men, livet går vidare och försöken kommer bli en del. Snart hoppas jag verkligen det nappar för vår del.

Så vi kan leva VÅRAT liv och inte leva under samma tak som våra föräldrar. För vi båda stör oss på dom och så här kan man då fan inte leva då man har barn. Vill kunna träffa Molly och Johanna varje dag, så som ett vanligt familjeliv. Detta är ju rena rama helvete om jag får säga vad jag tycker och tänker och det har man rätt i tycker jag.

Som sagt, vi gör ALLT för att få vårat egna lilla liv och eget tak över huvudet. Man blir verkligen helt nere av att bli nekade så många gånger som vi har blivit, men i tänker aldrig ge upp. Jo, den dagen då vi har egen lägenhet!


Men men!

Jag och Elias har nyss ätit kvällsmat och det fick bli pyttipanna, kom ej på något annat och Elias åt jätte bra faktiskt. NÖJD PAPPA! Nu blir det att ta det lugnt resten av dagen, just nu så sitter han och kollar på "den lilla röda traktorn", typ hans favorit program. Blir nog att bada honom om en stund tror jag, det tycker han om.


 
Av Emil Löfgren - 30 januari 2013 14:25

Kom nyss hem ifrån lillemans dagis, han har haft en kanon dag idag. Dom har varit ute och gått "lång" promenad och Elias gick tydligen hela tiden och åkte vagn bara en bit. Ätit och sovit som vanligt, han sover runt 1½ timma på dagis.

Då vi kom hem ifrån dagis så ville Elias se på Rorri sa han, då fick han det såklart. Måste hitta mer filmer med bara Rorri, det finns en del såg jag på CDON.com igår. Så blir la att beställa därifrån nån gång, för han älskar verkligen Rorri racerbil. Resten av denna dagen blir bara ta det lugnt, försöka komma på vad vi ska äta till mat idag också. Det är lika svårt som vanligt. Har ju en hel del att välja mellan, men nånting kommer jag alltid på. Gött att mamma jobbar till 19:45 tiden ikväll, lite egentid med Elias. Det är verkligen uppskattat ifrån min sida och säkert ifrån hans också hoppas jag.


Jag hoppas verkligen det "samtalet" ringer mig snart och har ett positivt svar, för om det blir ett positivt svar så ändrar han på vår situation helt, alltså på ett positivt sätt och inte negativt. Får allt hoppas han ringer mig nu i veckan då.

Har han inte ringt mig imorgon, så ringer jag honom på fredag förmiddag. För då har det gått en vecka och fyra dagar sen jag snackade med honom senast. Han sa att de skulle ta ett par dagar att kolla upp de han skulle kolla upp innan han gav oss ett bra och korrekt svar. Att gå och vänta är ju det tråkigaste som finns faktiskt och absolut då det gäller såna här saker som denna gången. Nämner inget riktigt än, bara för allt är inte klart och så. Då allt är klart och fixat, då kläcker jag "ägget" och berättar för folket. Håll tummarna för vår skull är ni snälla! ;)


Nä nu ska jag nog tänka ut på vad jag & Elias ska äta idag, sedan laga maten och sedan äta den, hahaha!

Ni får ha det underbart bra, tills vi hörs nästa gång. Sköt om er där ute och va rädda om varandra!


Hej så länge ! ;)


Far & son

 

Av Emil Löfgren - 30 januari 2013 13:36

På Scania i Borås

       

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se