Livet som pappa

Alla inlägg under december 2012

ANNONS
Av Emil Löfgren - 14 december 2012 20:56

Precis ätit tacos med älsklingen, nu ligger vi i soffan med Molly och bara myser och njuter. Samtidigt kollar vi på Charlie St Cloud med Zac Efron, riktigt bra film faktiskt. Snart blir det ta fram chips, dricka och dip och fortsätta mysa och ha det bäst.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 13 december 2012 07:16

Oj idag vaknade jag tidigt, blev väckt av att jag skulle ta Molly en snabbis och sen skulle älsklingen byt blöja och sen mata henne. Nu ligger dom båda och sover, jag själv kan ej somna om. Så funderar på att gå upp och koppla in xboxet för att spela lite. Idag vid 10:30 tiden så ska vi till BVC med Molly, ska bli intressant och se vad hål väger idag. Sist älsklingen va på bvc med henne va förra onsdagen och då vägde hon 3600gram, förvånar mig inte att hon väger runt 4kg nu asså. Men det är ju bara bra att hon går upp, så det inte går neråt liksom. Sen efter BVC så ska vi in till Kungälv och göra lite ärenden. Sen runt ett tiden så for jag till Borås, ska till Elias dagis och dras lucia firande. Sen efter de är slut så ska jag ner till mina älsklingar igen. Får ju ta all möjlighet som finns att vara med dom, för nästa vecka är jag i Borås med Elias och då ses vi knappt.

Näe, upp och koppla in xboxet och spela lite samt äta tidig frukost. Detta tycker jag låter som en bra idé faktiskt.
Ni får ha en fortsatt trevlig lucia dag!
Ta vada på era nära och kära!
Sköt om er!
Hej så länge!

En bild på mig och Molly från igår kväll

Av Emil Löfgren - 12 december 2012 11:46

Mina älskade barn, dom jag älskar mest av allt på denna jord. Jag gör allt för er, allt för att ni ska hade så bra som möjligt. Jag är mycket glad att jag för vara eran pappa, finns inget bättre än den äran. Ska bli kul att se er växa upp tillsammans och bli stora, denna resa ska bli intressant och mysig ??

Av Emil Löfgren - 11 december 2012 10:37

Vi vaknade runt tio tiden, Molly sov fortfarande. Men just nu så ligger hon och äter. Blir att åka in till stan om en stund, blir att kolla lite julklappar och göra lite andra viktiga ärenden. Som att gå till arbetsförnedringen och förnedringskassan. Sen blir det träffa älsklingens syster, vi ska lämna en sak till henne så Johanna får byta den för den passade inte. Annars händer det inget speciellt idag, jo få lite ordning på i lägenheten. Upp med lite tavlor och såna där roligheter.
Blir nog att ta en promenad ikväll kanske och fota lite natur bilder.

Ni får ha en bra dag!
För nu ska vi upp och äta frukost och sen bege oss in mot stan.
Sköt om er!
Hej så länge!

Av Emil Löfgren - 10 december 2012 11:23

Idag vaknade vi runt nio tiden. Då skulle lillan ha mat och by blöja, så det va bara att vakna till liv. Blöjan fick jag byta och matningen fick älsklingen sköta. Haha! Vi ligger kvar i sängen och myser, blir att gå ner till Svärfars gamla lägenhet om en stund och fixa i ordning de sista sakerna som ska med upp i den nya lägenheten vi bor i nu. För han flyttade till nytt i lördags. Men allt kunde ej följa med då, för ej nerpackat och så. Sämsta flytten jag varit med om. Ärligt talat. Men men! Blir även ta en promenad i de soliga vädret som vi har idag, även ta med oss kameran och fota lite fina vinter bilder. Sen blir det fixa i ordning i lägenheten resten av dagen skulle jag tro. Annars sker det ej så värst mycket mer idag, skulle jag tro.

Här ligger vi och sover efter matningen

Av Emil Löfgren - 8 december 2012 07:03

Dålig uppdatering !! Men men ..

Elias va ledig från dagis i torsdag, för då skulle vi gå på Liseberg med Johannas mamma, lillebror, syster och hennes kille. Då jag kom hem till älsklingen så låg jag bara i soffan och sov fram tills vi skulle åka vid två tiden. Jag mådde verkligen skit, hade spytt på tåget hem till henne, nästan spytt på bussen ner till Göteborg. Sen bet jag i det sura äpplet och trotsade illamåendet och följde med till Liseberg ändå. När vi väl åkte in till Göteborg med buss, så fick vi hoppa av mig Hjalmar brantingsplatsen, för jag klarade ej av bussresan längre. Då jag kom ur bussens, så spydde jag vätska och blod. Men direkt efter jag gjorde det så mådde jag lite bättre faktiskt. Älsklingen va jätte gullig och köpte yougurt och proviva till mig. Men vi kom i alla fall till Liseberg. Men efte vi gått där i en timma, så höll jag på att frys ihjäl totalt. Men jag trotsade kylan en och en halv timma till. Så vi kom in strax efter tre tiden och sen åkte vi hem strax efter fem. Vi bestämde oss för att åka till älsklingens mamma och sova där, för jag hade inte klarat en bussresa hem till Borås. Så jag mådde då, tur va så spydde jag inget mer. Troligtvis blivit matförkiftad av cheeseburgarna jag åt i onsdags. Men då vi kom hem till älsklingen mamma så fick jag två Alvedon och så tog jah tempen, hade såklart lite feber (37.8). Men den avtåg vid elva tiden på kvällen, hade druckit upp en hel nyponsoppa också. Mums så gott det va. Sen dagen efter (igår), så mådde jag mycket mycket bättre och idag mår jag ännu bättre. Vi beslutade oss igår att sova hemma hos älsklingens pappa, för idag lördag så ska han flytta. Så blir att hjälpa till dig så gott jag bara kan. Men det ska nog gå, bara bits i de sira äpplet haha.

Oj! Det blev ena långt inlägg!
Men men .. Ska förädla blir bättre på att uppdatera, men har varit mycket denna veckan och sen mått dåligt oxå.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se