Livet som pappa

Alla inlägg under november 2012

Av Emil Löfgren - 20 november 2012 13:51

Envis bebis. Men ska till ska till vår BM imorgon och se vad hon säger. För älsklingen hade för högt blodtryck igår då vi va där. Då sa hon att de kan va nått på gång eller så är det havandeskapsförgifning. Hoppas det är en förlossning på gång och inte havandeskapsförgifning. Visst, har hon de så åker hon upp akut och blir igångsatt direkt och föder. Hoppas förlossningen kommer igång av sig själv, så hon slipper bli igångsatt. För det vill hon inte säger hon.

Vecka 40+3
I
I
I
v

ANNONS
Av Emil Löfgren - 20 november 2012 09:14

Idag vaknade vi runt halv åtta tiden, Elias fick sig en välling och somnade om tills nu. Gött med lite sovmorgon. Just nu ligger vi i soffan och tittar på mimindalen på Barnkanalen. Sen då älsklingen vaknar ska vi äta frukost. Idag kommer det ej skr nått speciellt, förhoppningsvis blir det föda barn för älsklingen. Hoppas hon kommer snett, orkar snart inte vänta mer.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 19 november 2012 15:18

Pastasallad :)

Av Emil Löfgren - 19 november 2012 11:25

Av Emil Löfgren - 18 november 2012 19:34

Nu sitter vi på tåget till Göteborg. Elias är pigg och glad, dock stor magsjuka i veckan då han varit hos sin mamma. Ej spytt sen i torsdags och de känns bra. Nu ska vi hem till älsklingen och lägga Elias direkt, för vi är hemma hos henne runt 21 tiden. Sen blir det kolla på Beck på fyran.

Imorgon ska vi till mvc och och lyssna på prinsessans hjärta och kolla hur hon mår. Sen ska vi till lekia i Göteborg och kolla på nya fjädrar och hjul till Mollys vagn.

Elias ville ej vara med på bild.

Av Emil Löfgren - 18 november 2012 15:48

Sitter på Borås bussen från Göteborg nu. Detta fick bli res maten.

Av Emil Löfgren - 18 november 2012 14:27

Sitter vid Ytterby station och väntar på bussen, tack vare kön på city gross så missade vi våran buss. Så vi får ta en senare buss in till Göteborg. Blir att ta bussen vid 15:30 från Göteborg och då är vi i Borås vid 16:30 tiden ungefär. Sen åker vi tillbaka till Göteborg med Elias då. Vet aldrig, älsklingen kanske åker in under veckan och så vill jag vara nära henne fall de händer nått. Tur att hennes pappa accepterar att vi är där jag och Elias.

Av Emil Löfgren - 18 november 2012 10:33

Vaknade för en liten stund sen, fortfarande lite trött. Men tror ej jag kan somna om. Så blir att gå upp och spela lite kryss box, hehe! :)
Sen blir det ära lite frukost och sen bege sig till Borås.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se