Livet som pappa

Alla inlägg under november 2012

Av Emil Löfgren - 27 november 2012 21:57

Finns inget bättre, än att ligga bredvid dig och höra dina andetag och känna din lukt.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 27 november 2012 20:11

Idag har vi ej gjort så värst mycket. Vi mötte Lizette i Kungälv, fick lite kläder av henne som va för smått för sin dotter. Sen så gick vi alla till Ica Maxi, för jag skulle köpa reflexer till vagnen. Det blev jätte bra då dom kom på. Sen efter vi va där, så tog jag och älsklingar bussen hem och Lizette och hennes barn gick hem till sig. Då vi kom hem så tog vi det bara lugnt, beställde lite mat, för vi orkade inte laga idag faktiskt. Så svärfar va jätte snäll och körde mig till kungälvs grillen så jag fick köpa oss varsin pizza. Nu sitter jag och är mätt och belåten som bara den, kollar även på äntligen hemma. Molly ville äta så älsklingen fick göra paus i sitt ätande. Blir att ta det lugnt resten av denna kvällen, bara mysa med mina älsklingar.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 26 november 2012 23:58

Av Emil Löfgren - 26 november 2012 20:11

Av Emil Löfgren - 26 november 2012 19:27

Idag har vi varit på östra sjukhus och gjort pku och hörselkontroll. Hörsel på henne va godkänt och mycket bra. Sen efter vi va där, så åkte vi in mot stan. Då vi va påväg dit så ringde jag och tjötade på Niklas att han skulle komma in till stan så han kunde käka lunch med oss innan han börja jobba vid två tiden. Vi käkade lite McDonalds, sen drog han vid tio över ett tiden, för hans buss gick vid tjugo över ett tiden till sitt jobb. Sen då han åkte till jobbet så gick jag och älsklingen till cubus och kollade lite kläder. Där hittade vi ej nått så, men gick över till h&m och kollar kläder och där hittade jag en Cars body till Elias och en body till Molly. Sen vid tre tiden så kom Johannas syrra in till stan efter sin skola, sen gick vi runt lite där tills vi tog tåget hem vid 17:12. Men som såklart va sen, 17:18 skulle det gå men blev försenat och gick vid 17:23 tiden. Snacka om att västtrafik är värdelösa och dom ska ändra på sig och sköta tiderna, men bullshit.

Resten av denna kvällen blir det bara ta det lugnt och mysa med Molly.
Imorgon ska vi bara ta det lugnt, packa lite saker inför svärfars flytt om några dagar. Packa det vi ej använder.
För det känns onödigt att ha det framme om det knappt används liksom.

Av Emil Löfgren - 26 november 2012 08:55

Godmorgon!
Natten har varit bra för oss alla tre.
Vaknade runt sju tiden, då ville hon ha mat och de fick hon. Sen va det älsklingens tur att äta frukost. Och nu sitter vi på bussen på väg till östra sjukhuset för att göra pku och hörselkontroll. Hoppas hon även väger henne, vore kul och se vad hon väger nu. Sen efter vi varit där ska vi in till stan för att kolla lite saker, så som kläder till lillan och tillbehör till vagnen.
Snacka om piss väder idag, regn regn regn regn. Usch, avskyr de här vädret.

Av Emil Löfgren - 25 november 2012 21:11

Dagen har varit riktig trevlig faktiskt, fått besök utav Mollys gudfar Sebastian och hans flickvän Jasmine. Av dom gick hon en julklänning, som hon kommer ha på julafton troligtvis. För den är i storlek 56 och de är hennes storlek.

Just nu så ligger vi i sängen och kollar på Beck - den svaga länken. Grymt bra film, jag gillar Beck filmerna.
Blir att ta fram lite gott gott i pausen.

Imorgon så ska vi tillbaka till östra, där vi ska göra pku och hörselkontroll på lillan. Sen efter det blir det åka in till stan för att kolla nya fjädrar och nya däck till vagnen, sen även kolla lite mer kläder till henne också.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se