Livet som pappa

Alla inlägg under november 2012

Av Emil Löfgren - 17 november 2012 13:55

Ligger och tittar på reprisen på X Factor, dock så vet jag vem som åker hem redan.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 17 november 2012 10:21

ANNONS
Av Emil Löfgren - 17 november 2012 03:33

Haft en underbar kväll med massa skratt. Vi har varit iväg hos älsklingens kusin och hans flickvän och ätit tacos först, sen drog vi och bowlade och sen blev det biljard. Då vi skulle åka hem till dom igen, så blev jag så hungrig. Så det din bli åka till McDonalds och köpa mig en cheeseburgare och den sär jääävla cheeseburgaren tog 10-15min att få, fast man åkte in i mcdriven, trodde jag skulle dö av skratt i bilen. S skulle skämta till de och leka lite korkad och så. Allvarligt jag satt och grått så mycket skrattade jag. Vek mig dubbelt och inte mer. Sen avslutade vi kvällen hemma hos dom och spelade lite spel. Enormt trevlig kväll. Sen tog vi bussen från dom till Hjalmar brantingsplatsen där vi skulle byta till grön express hem. Vi kom precis fram och då kommer bussen precis till hållplatsen. Snacka om perfekt. Så nu ligger jag äntligen i den enormt efterlängtade sägen. Blir att sova nu, helt slut i benen efter kvällen. Tusen tack gott folk för denna underbara kväll. Måste göras om snart igen. Nu lägger jag telefonen ifrån mig och försöker sova.

Ni får ha de bäst!! Godnatt

Här kommer bilden från kvällen

Av Emil Löfgren - 16 november 2012 17:21

Fotografering hos Carina 12/11-12

Av Emil Löfgren - 16 november 2012 13:25

Av Emil Löfgren - 16 november 2012 09:24

Klockan ringde 9:10. Dags att gå upp spela lite Forza Motorsport 4, sen idag kommer de en besittningsman hit och ska göra en besittning på lägenheten. För svärfar fick en lägenhet igår. Jätte grattis till dig, hoppas vi får samma tur och får en snart också.

Idag händer la inte så värst mycket mer, inget planerat direkt. Känns att vi ej kan planera så. För idag är det bebisens beräknade dag och från och med idag, så kan hon kommer när som. Hon kommer säkert då storebror är hos mig nästa vecka. Får hoppas hon är här snart, hon är så välkommen när som.

Men nu får jag allt gå upp ur sängen, han besiktnings mannen skulle komma runt tio tiden. Sen äta lite frukost också.
Ni får ha de så bra tills nästa gång vi aes eller hörs på ett eller annat sätt.
Hej så länge !

Av Emil Löfgren - 15 november 2012 22:21

Ligger i sängen och kollar på fråga Olle med älsklingen. I kvällens program är ämnet "porr, intressant faktiskt.

Av Emil Löfgren - 15 november 2012 13:21

Fick bli en Billys panpizza till lunch idag.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se