Livet som pappa

Alla inlägg under juli 2012

Av Emil Löfgren - 28 juli 2012 00:18

Älsklingen vann stjärnvinst på DAIM och jag vann två påsar så sammanlagt har vi 3.5kg DAIM, jag klagar inte.
Elias blev överlycklig att ha stjänvinsten hos sig.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 27 juli 2012 15:33

Idag blev det åka till Liseberg med älsklingen och Elias, första gången för Elias. Han blev helt galen då han ick syn på släng gungorna och juke box, aldrig sett ungen garva så mycket som han gjorde då. För tillfället så sover han och då han vaknar blir det att äta lite mat och sen åka lite mer. Blir nog att åka farfars bilar, men att få han därifrån sen blir nog svårare. Han tyckte även om att köra lastbils spel i spelhallen, han har även åkt skepp o skoj, då körde han båt och hade flytväst på sig och han tyckte om den som bara den. Då vi gick av blev han jätte sur. Vi har verkligen underbart väder också, klagar inte. Men skuggan är min bästa vän nån gång ibland. För blir för varmt att gå i streckande sol hela tiden.

ANNONS
Av Emil Löfgren - 27 juli 2012 09:27

Man kan inte tro att du blir 21 månader idag, tiden går verkligen fort. Tyckte det inte va så länge sen du föddes. Men nu är det hela 21 månader sen. I november blir du storebror, du kommer bli världens bästa storebror. Pappa älskar dig nått enormt, kärleken till dig går inte beskriva med ord.

Av Emil Löfgren - 27 juli 2012 08:54

Dags för lite välling och Bolibompa. Älsklingen ligger fortfarande och sover, hon har sovit från och till inatt. Så jag lät henne sova en stund till. Senare idag så blir det att gå ut i det fina vädret, redan 18 grader och klockan är inte änns nio på morgonen. Ser ut att bli en riktig härlig dag. Igår så va vi iväg med älsklingens syrra och badade i Gråbo. Elias tyckte det va jätte kul, han ville knappt gå upp ur vattnen. Sen så fikade vi lite på stranden. Sen gick vi hem till Ellinor (älsklingens syrra), då vi hade gått i fem minuter så slocknade Elias i vagnen. Härligt för honom att sova lite. Då vi kom hem till älsklingens syrra, så drack vi lite saft och en stund efter så kom Andreas hem (ellinors pojkvän). Då satte sig jag och han och spelade FIFA 12, fick dock stryk. Men det gör ingenting.

Av Emil Löfgren - 24 juli 2012 15:32

Elias sitter och äter lite vattenmelon

Av Emil Löfgren - 24 juli 2012 12:33

Ett glas kall cola och spela kort med älsklingen på balkogen, är inte helt fel.

Av Emil Löfgren - 24 juli 2012 12:24

Underbart väder idag, sitter just nu på balkongen och spelar kort med älsklingen och njuter av vädret. Prinsen ligger just nu och sover middag, då han vaknat blir det att gå ut och vara ute resten av dagen typ. Njuta av det underbara väder vi äntligen fått. Vi har kring 22-23 grader idag och dä klagar man verkligen inte.

Av Emil Löfgren - 22 juli 2012 21:18

Sitter just nu och tittar på mamma mia med älsklingen och mamma. Min favorit skådespelare är såklart med i den också. Har även en skål med popcorn och cola såklart.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se