Livet som pappa

Direktlänk till inlägg 25 maj 2012

25/5-12 - Kanon väder på morgonen

Av Emil Löfgren - 25 maj 2012 09:15

Morsning korsning alla där ute!


Idag så vaknade jag och Elias vid halv åtta tiden, jag gick upp och gjorde en välling och gav honom den. Då han hade druckit upp den så tog jag ur honom ur sängen för att byta blöja och ta på honom t-shirt och shorts. Sen så blev det att äta lite frukost. Nu är det fullt ös på honom, springer omkring med sin fotboll och sparkar på den. Själv sitter jag och slöar vid datorn lite. Jag, Elias och syrran ska åka vid elva tiden ungefär, till knalleland eller rättare sagt till min praktik jag kanske ska få. Ska dit på studiebesök idag och se hur det är där.

Sen efter det studiebesöket, så blir det åka hem och packa väskan för att sen gå ner till Borås Resecentrum för att ta buss 100 till Göteborg, väl där så möter troligtvis min älskling oss. Om hon ej gör det, så får vi helt enkelt ta tåget hem till henne själva. Det är inga problem för jag hittar dit, har varit där ett antal gånger så. Sen i helgen blir det bara njuta av det goa vädret som ska vara och troligtvis åka på utflykt också. Ska bli riktigt mysigt faktiskt.
Man får verkligen passa på då det är så här underbart väder ute, älskar verkligen detta vädret. Bara det blir sånt här väder då det ska vara sommar, så vi inte får en kass sommar bara för att värmen har kommit tidigare i år. Det brukar den göra varje år tycker jag. Förra året starta det redan i april månad om jag ej min fel. Det är lite väl tidigt, den kan starta i slutet av maj och hålla sig till mitten på augusti, då är det perfekt.

Men nu tänkte jag att vi ska dra oss ut en stund i det fina vädret innan det blir att ta bussen till praktiken. Mer om praktiken berättar jag en annan dag, troligtvis på söndag, för jag kommer inte ha tid att blogga i helgen. För vi kommer ha fullt upp och vara ute och njuta av det fina vädret också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:59


Startade lite morgon kaffe till älsklingen, så hon vaknar till liv på morgonen. Nu är hela familjen vakna, dags för frukost. ...

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:21

Härligt det är med sovmorgon, barnen sover fortfarande och även sambon också. Själv ligger man och spelar på telefonen i väntan på att alla ska vakna,åså vi kan äta frukost. Troligtvis kommer sambons mamma hit idag och hälsar på, alltid lika trevl...

Av Emil Löfgren - 9 juni 2014 14:29

Denna låten kommer gå på en hel del studentflak nu i år har jag en känsla utav.   ...

Ovido - Quiz & Flashcards