Livet som pappa

Direktlänk till inlägg 24 maj 2012

Kvällsinlägg

Av Emil Löfgren - 24 maj 2012 21:24

Efter jag hämtade Elias på dagis idag så gick vi ner till farfars jobb, men han vet inte där.

Så då gick vi vidare, vi gick en ganska lång promenad, det tog oss 1 ½ - 2 timmar, det va faktiskt gött att gå den promenade vi gjorde. Jag gick hälften av promenaden utan tröja, solen stekte verkligen på mig, helt underbart. Sen då vi va på väg hem så gick vi förbi Ica Maxi för att köpa hem lite saker som behövdes. Då vi kom hem till gården så stod farfar där och väntade på oss, men vi skulle in och äta korv med bröd så det blev ingen bus med farfar ute idag. Då vi kom in så startade jag med maten direkt. Mitt upp i maten så kom mamma/farmor hem, då ville Elias knappt äta mer för då ville han busa med farmor.

Sen så busades det fram tills de va dags för att sova vid åtta tiden. Då va det dags för att borsta tänderna, tvätta sig, byta blöja och ta på sig pyjamas samt göra välling. Han slocknade omgående efter han fick sin välling. För min del så blev det att ställa sig och diska upp disken som fanns och sen så rakade mamma av mitt hår till lite kortade, underbart nu i denna värmen. Sen efter det så va det dags att raka bort det man hade i ansiktet också, kan ju inte vara ny rakad på huvudet och sen inte i ansiktet, funkarju inte.

Sen efter det så satte jag mig vid datorn och startade igång tvn och tittar på semifinalen i Eurovision Song Contest 2012, mitt program börjar vid 21:55 och det är fråga Olle. Det programmet är riktigt intressant faktiskt. Tänkte ta den sista salladen nu också, är så gott med bara sallad och salladsdressing på, mums mums. Sen lite senare blir det nog lägga sig i ett bad faktiskt och koppla av, inte gjort det på några dagar nu. Alltid gott att göra innan man ska gå och lägga sig, märkt att jag sover mycket godare om jag har badat.

Snart får man börja med att bada utomhus också, det kommer det också.


Nä nu blir det äta sallad och forsätta kolla på tvn.

Följ gärna mig på instagram där jag heter "mittlivsompappa", där jag lägger upp lite bilder då och då. En hel de bilder på Elias och lite så. Det jag känner för.


Ni får ha det så bra tills jag skriver nästa inlägg och det blir nog imorgon.


Godkväll och ha det så bra !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:59


Startade lite morgon kaffe till älsklingen, så hon vaknar till liv på morgonen. Nu är hela familjen vakna, dags för frukost. ...

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:21

Härligt det är med sovmorgon, barnen sover fortfarande och även sambon också. Själv ligger man och spelar på telefonen i väntan på att alla ska vakna,åså vi kan äta frukost. Troligtvis kommer sambons mamma hit idag och hälsar på, alltid lika trevl...

Av Emil Löfgren - 9 juni 2014 14:29

Denna låten kommer gå på en hel del studentflak nu i år har jag en känsla utav.   ...

Ovido - Quiz & Flashcards