Livet som pappa

Alla inlägg under mars 2012

Av Emil Löfgren - 6 mars 2012 21:32

Slapp dag !

Idag har det faktiskt inte skett så överdrivet mycket faktiskt, bara tagit det lugnt. Även kollat runt lite på lägenheter på nätet, men det fanns inte många tvåor lediga där inte.

Vill ju bo i närheten av Borås eller i Borås, Elias har liksom sitt dagis där vi bor nu.

Vill ej bo långt ifrån det, men ändå inte där jag bor nu.

Efter jag kollade lite lägenheter så slappade vi vid tvn och tog det allmänt lugnt.

Vi lagade mat lagom till Rogge kom hem, älsklingen pappa. Det blev pommes frites och korv.

Mycket mycket gott, älskar pommes frites med korv, min favorit efter tacos.

Sen så tjötade vi med honom en stund, sen så gick vi in i sängen och la oss där för att kolla på Big Brother på TV4play, gött att Jessica åkte i söndags. Sen så hoppas jag verkligen Hannah W åker ut, hatar henne mest av alla där inne. Hon förstör hela jävla programmet, dom som är bäst är Amandus, Camilla, båda Hanna (INTE HANNAH W !).

Sen så gick vi ner till City Gross och köpte oss lite gott gott, det blev cola så klart.

Det är ett måste för mig så klart, det är en drog för mig.

Skiter i vad folket säger om att det är onyttigt och vad det nu är.

Men va fan är det så jävla nyttigt och bra att röka då eller, NE det är det fan inte.

Alla har vi olika beroende saker och cola är mitt beroende.

Kommer alltid att dricka cola, jag har sakt till min mamma, den dagen hon slutar röka så slutar jag dricka cola. Jag vet mycket väl att hon inte kommer sluta röka bara så där och då kommer jag inte heller göra det.


Ojoj slut tjötat om det, blev bara att jag drev vidare på den saken.

Men resten av denna kvällen blir det bara ta det lugnt och kolla lite tv och sånt.

Sen då vi kollar klart på tvn så ska vi kolla på avsnitten vi har kvar på Big Brother.


HEJ HEJ, ha en fortsätt trevligt kväll !   

Av Emil Löfgren - 5 mars 2012 19:24

Kom för en stund sen hem ifrån stan (nordstan), där har jag gått runt med Niklas, Emma och älsklingen i ett par timmar. NIklas den apan tecknade ett abonnemang på TELE2 och fick sig en iPhone 4s 16gb vit och jag blev sjukt jävla avundsjuk på honom då.

Nu är jag ute efter att försöka få iväg mina telefoner till nån ny person, har ju två iPhone 4 16gb svart med 3 abonnemang. Surt är att abonnemangen går ut 10 Mars 2013 på ena abonnamanget och det andra går ut 14 Mars 2013, grymt surt.

Men hoppas det finns nån som vill ta över nån av dom, kontakta mig om ni är intresserade.
Skicka iväg ett mail till Emil.Scania.Lofgren@live.se


Sen så va vi och fikade då vi va i stan också, mycket trevligt faktiskt. Satt och tjötade om allt möjligt och hade allmänt trevlgit faktiskt, mycket trevligt om jag själv får säga det.

Sällan man sitter på ett fik så länge och tjötar om allt möjligt, för min del brukar det vara att jag äter upp det jag köpt och sen typ går strax efter det. Men idag satt vi där säkert 45min minst och tjötade samt fikade.


Nu resten av denna kvällen blir det ta det lugnt, ner till City Gross och lämna in KENO och se om man har vunnit nått, men det tror jag verkligen inte på. Sen vid åtta tiden blir det kolla på familjen annorlunda eller sofias änglar, får la se vad älsklingen vill se på.

Så blir det lite gott gott också, ett måste typ haha.


Hejdå gott folk, får se om jag bloggar innan jag lägger mig ikväll/natt.

Av Emil Löfgren - 5 mars 2012 19:19

Funderingar på att ge mig av med min mobil.
Nån som vill ta över 3 abonnemang och en iPhone 4 16gb svart ?
Abonnemanget går ut 10 Mars 2013.

Har även en till iPhone 4 med 3 abonnemang och 16gb svart, om nån vill ta över.

Abonnemanget går ut 14 Mars 2013


Kostar 250kr att skriva över till en ny person.


Kontakt: Emil.Scania.Lofgren@live.se


 

Av Emil Löfgren - 5 mars 2012 09:29

Tjo Tjo !

Idag vaknade jag av att älsklingens väckaklocka ringde 7:30, sen så somnade jag om mellan hennes snooze. Men sen så gick jag upp med henne då hon gick upp vid 8 tiden, hon käkade lite frukost och jag kollade på tvn. Sen så gjorde hon sig i ordning för att springa iväg till bussen, sen så ringde det på porttelefonen och då hade hon glömt sitt busskort. Sen så hon gick så satte jag mig vid tvn och kollade på Rix Fm´s morgon program och nu sitter jag vid datorn och slöar, kollar facebook och samtidigt kollar jag lite på lyxfällan på tvn. Ska kolla runt lite på hemsidor som säljer Emek lastbilsmodeller, är grymt sugen på att skaffa mig en sådan och sen pimpa den med lampor och lite smått och gott.

Det är verkligen mitt intresse lastbilar och byggsatser, skiter i att folk säger "det är ju barnsligt att hålla på med sånt och det är för barn". Nej, det är det inte. Är medlem på en sida på Facebook där det finns folk som kan vara 40-45år gamla som håller på att bygga modeller och sånt, så jag håller på med vad jag vill. Ingen bestämmer över det.

Nedanför kommer det lite exempel på olika lastbilsmodeller.


Resten av denna dagen händer det faktiskt inte så värst mycket, blir att sitta hemma och vänta på att älsklingen ska komma hem. Kanske hoppar in i en dusch lite senare, sen bara slappa vid tvn och kollar film kanske.



                  

Av Emil Löfgren - 4 mars 2012 18:00

Tjena Tjena ! 


I helgen så har jag och Elias varit nere i Göteborg som jag skrev i förra inlägget.

Vi har haft en kanon helg där och massa mys och massvis med bus.

I lördags kväll så tittar jag och älsklingen på Melodifestivalen (andra chansen), ett bra band gick vidare och en värdelös och äcklig/vidrig person gick vidare.

Det stod mellan Sean Banan (min favorit) och äcklig Torsten Flinck, såklart går äcklet vidare. Fan så jävla sura vi blev hemma då, men Top Cats (mina andra favoriter) gick vidare, men tur är att Dead By April redan är med i finalen i Globen. Hoppas verkligen dom tar hem hela skiten och vinner finalen. Jag ska såklart kolla på finalen fast äcklet är med. 
Han får bara inte gå vidare, då börjar jag fan undra vad folket tänker med.

Han passar verkligen inte in där, han och Björn eller vad han nu hette.
Som "sjöng" mirakel, värdelös människa och låt verkligen.

Han sjöng inte den, han pratade igenom hela låten. 

Sen idag söndag har vi verkligen inte gjort nått speciellt, vaknade vid 9 tiden och gick upp och käkade lite frukost och sen lekte med Elias. Sen vid ett tiden så åkte vi tåger in till Göteborg och gick i Nordstan en stund innan våran buss gick till Borås. Sen då vi kom till Borås så gick vi först hem med sakerna hem till mamma, sen så gick vi över till pappa och hälsade på honom fort innan vi skulle lämna Elias till sin mamma. Nu sitter jag här helt ensam utan honom, saknar honom som fan redan. Men tur att jag har min älskling här, så jag inte är allt för ensam. Kommer sakna min älskling hela veckan, kommer inte få träffa honom först än nästa söndag. Det kommer kännas som en evighet. Tur att jag åker ner till älsklingen nu ikväll och stannar tills nästa söndag. Hoppas veckan går fort så jag får tillbaka honom igen, känns verkligen tomt utan honom på veckorna jag inte har han.

Nu tänkte jag faktiskt passa på att spela lite DIRT 2 innan vi käkar och sen beger oss ner till Göteborg igen. Där jag stannar kvar i veckan.

Tänkte ta med mitt Playstation 2 och spela det i veckan då älsklingen är på "kurs", som hon måste gå på som Arbetsförnedrings idioterna säger. 

Av Emil Löfgren - 2 mars 2012 11:06

Tjingeling ! ;)


Det va ett bra tag sen jag bloggade nu, har haft lite annat att göra. Så jag har ej haft tid att blogga.


Sen i måndags så har Elias haft feber, det har skiftat från dag till dag. 
Som idag har han ingen feber över huvudtaget, så det blir att gå ner till Ica Maxi med syrran/faster och handla hem lite mat. Kanske fotografera lite, för det är ju ändå sol och fint väder ute idag så. Kanske blir en och annan bild. Glada nyheter, min mamma har äntligen fått en sysselsättning på dagarna. Hon praktiserar på posten i Borås nu, grymt glad för henne skull att hon har nått att göra. Hon har gått i ett år ungefär med sitt C-E kort och knappt fått använda det. Nu äntlige har hon fått sig nått att göra, glad för henne skull i alla fall. För min del med jobb, så går det mindre bra dock. Men hoppas det har en vändning snart. Lägenhets letandet går väl så där, letar som en dåre överallt i Borås. Det kommer då det kommer, men hoppas det är snart. För jag pallar ej bo hemma hos mamma längre, fel uppväxt för Elias. Senare i eftermiddag så tänkte jag och Elias åka ner till Johanna och stanna där tills på söndag, hoppas vi hittar på nått skoj i helgen. Imorgon kväll så blir det kolla på Melodifestivalen i alla fall, sen nu i kväll händer det la inget direkt speciellt bara ta det lugnt. Busa och mysa med Diesel lite faktiskt, får ju inte träffa honom varje dag nu längre så får passa på då jag får träffa honom. Han är i säkra händer det vet jag mycket väl, han är ju hemma hos min flickvän och där stormtrivs han och det märks.


Oj jag har glömt att berätta en sak.

Det är så att Elias är jätte duktig på att go själv nu, han går många steg om man går framför honom, typ som han har nått att jaga. Det är jätte kul att se att han har utvecklat så som han har gjort, stolt pappa blir man då. Va tvungen att berätta det, hoppas han går helt själv snart. Men han går längst med möblerna fortfarande, släpper mer och mer saker och går från möbel till möbel, med mer och mer avstånd också-.


Så nu blir det ut i det i det fina vädret och ta en promenad       ner till Ica Maxi för att handla hem lite saker och sen hem och ge Elias lite gröt och så han får sova lite, sen blir det att packa väskan och sen bege sig till Göteborg och ha det gött. Så ni får ha det bäst tills jag bloggar nästa gång, hoppas det blir snart. Får allt bli lite bättre på det, men har jag tid så bloggar jag jätte gärna.


Hej så länge gott folk och trevlig helg på er ! 
Ta det lugnt i helgen bara, det ska jag göra.


HEJ HEJ !! :D


Senaste bilderna på Elias

   


 

Hehe va bara tvungen att slänga upp en ny bild på min underbara älskling. 
Jag älskar dig mest av allt i världen Johanna Hansson ! <3  


        




Ovido - Quiz & Flashcards