Livet som pappa

Alla inlägg under mars 2012

Av Emil Löfgren - 24 mars 2012 12:53

 


Diesel, världens underbaraste katt

 

Av Emil Löfgren - 24 mars 2012 12:33

Morsning korsning !


Igår så tog jag och hjärtat det allmänt lugnt och njöt av det underbara vädret.

Va en del ute och fotade och åt glass samt drack cola i solskenet.

Sen på kvällen så satt vi vid datorn och lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt.

Sen vid tio tiden så började American Pie 2 på tvn, så då va det dags att röra på dö fettet för att sätta sig vid datorn och så att hennes pappa kunde få datorn. Sen kom vi inte i säng först än vid tre tiden tror jag, för hjärtat somnade med Diesel på sig i soffan.

Sen när jag äntligen fick henne att vakna så gick vi och la oss.

Jag vaknade runt halv tio tiden idag, jag försökte få liv i hjärtat som låg och sov brevid mig.

Men det va meningslöst nästan, då hon öppnat ögonen lite så sa jag "jaha, så du har tänkt att sova bort hela dagen. Klockan är redan halv tolv".

Den lätte gick hon på, klockan va bara strax innan tio, så hon blev lite små sur på mig att jag väckte henne så "tidigt", orka sova bort hela dagarna då det är så här fint väder ute.
Ska ta vara på alla soliga dagar vi får nu, kan vara över när som.


För en stund sen så åt vi frukost och nu här snart ska älsklingen in i duschen, sen tror hon att hon ska få ha datorn och blogga, men det kan hon glömma. MOHAHAHA !

Men det är klart hon ska få göra det, så elak är jag faktiskt inte.

Senare i eftermiddag så åker vi till Borås, för hennes pappa får besök över helgen.

Så han kör upp oss till Borås, jätte snällt av honom faktiskt.
Han ska ju ändå vägarna förbi där, så han släpper av oss.

För det fanns ingen sovplats för varken mig eller hjärtat, så jag frågade snällt min mamma om det va okej om vi kom till Borås och sov där och det va inga som helst problem.

Så vi är la i Borås kring sex tiden, så det blir hem och lämna Elias vagn som har stått här hela veckan och sen bege sig till Byttorp för att köpa en skrivare som jag vann på borås Loppis på facebook igår. En skrivare med kopiator, scannare och skrivare i, snacka om mycket för 60kr bara. Fatta 60kr för den skrivare och få med så mycket.

Dock så kostar patronerna en del, men det är de ju värt då man får en skrivare för de priset som jag fått det. Gött då kan man skriva ut viktiga papper och så vidare från min dator, slippa låna mammas eller be nån annan skriva ut det åt mig.

Sen blir det hem till mig igen och ta det bara lugnt resten av denna lördagen.

För imorgon får jag Elias tidigare !!

UNDERBART !!
Varför jag får det, jo det är därför att Niklas berättade för mig att han ska till Borås imorgon och köpa körkortsböcker och sen ska han och Mia (hans barns mamma) samt barnen till Leos Lekland i Borås, då frågade jag om vi kunde följa med, det va inga problem att vi gjorde det. Så jag frågade Elias mamma om det va okej om jag fick honom tidigare, så jag ska få honom redan vi två tiden imorgon, känns riktigt underbart att få tillbaka pappas prins igen. Saknat honom så enormt mycket, gött att få han tidigare än fem tiden också. Ska bli kul att hitta på nått så kul med Mia, Niklas & Johanna samt med barnen. Kommer nog ta en del kort skulle jag tro, tar nog med mig kameran.

Om det blir några bilder så kommer de upp på bloggen nån gång nästa vecka då jag har tid.

Efter älsklingen har duschat så blir det kanske bege sig ut i det fina vädret.


Skriver nog ett inlägg senare ikväll då jag sitter vid min älskade dator som står och väntar på mig där hemma



.

Hej så länge !


Ha en forsatt trevlig dag !

Av Emil Löfgren - 23 mars 2012 19:15

Godkväll bloggen !


Idag har det inte skett nått märkvärdigt faktiskt mer än att älsklingen har varit på sin kurs som vanligt. Jag och hennes pappa körde henne dit i morse och sen hämtade vi henne då hon slutade. Då hon slutade sin kurs så åkte vi direkt ut till henne farmor och farfar och fikade i det fina vädret. Jag och älsklingen spelade lite fotboll på deras veranda i det soliga vädret som har varit idag. Det har verkligen varit kanon väder idag, den varmaste dagen på grymt länge, i solen hade vi 30 grader på deras veranda. Jag klagar verkligen inte då det är såna där tempraturer, men dock så hade jag jeans på mig, nackdelen dock, men men.

Om det är så här fint väder i helgen och nästa vecka så åker shortsen på utan tvekan.

Resten utav denna kvällen så blir det ta det lugnt, åt nyss kebabtallrik och älsklingen åt pizza.

Om en liten stund blir det ner till City Gross för att köpa oss kärleks drycken COLA, ett måste en fredagskväll. Utan cola blir jag galen, det tror jag inte älsklingen vill att jag ska bli.

Just nu så sitter jag på Facebook och tjötar med min bästa killkompis NIklas, skönare snubbe finns det inte i världen. Han kan man snacka med om allt verkligen, så en ÄKTA vän ska vara. Hoppas verkligen våran vänskap håller länge, den har hållt nu i 2-3år om inte lite mer, vi har haft grymt kul under denna tiden och hoppas på mer roliga stunder tillsammans.


Nu får det vara slut tjöta och gå ner till City Gross för att köpa min efterlängtade COLA, sen bara ta det underbart lugnt ikväll / helgen och bara njuta av tiden med min underbara älskling.



Så här ska en riktig bak se ut på en husvagn !


 

Av Emil Löfgren - 22 mars 2012 23:34

Godkväll bloggen !


Idag vaknade jag och älsklingen kring tio tiden, det första vi gjorde då vi vaknade va att sätta oss vid tvn och där satte jag mig för att spela lite PS2. Jag spelade ett par matcher, sen va det dags för att stor städa lägenheten. Med hög musik och solsken in genom fönstret så va det fullt ös för oss i städandet. Sen efter vi hade städat klart så blev det att gå ut på en promenad i det fina vår vädret. Helt underbart väder det har varit idag. Tog en del bilder också faktiskt, sen så träffade vi på en jätte söt och kelig katt. Den va jätte fin faktiskt.

Bilderna som togs idag kommer nedanför texten.

Sen då vi kom hem efter promenaden så blev det faktiskt att fika.

Vi glömde ju fika upp våra munkar vi köpte igår.

Sen vid halv sju tiden så ställde jag mig för att göra biffar som älsklingen sen stekte.

Snacka om team work där, kanon goda blev dom också och mätt och belåten blev jag.

Sen så tog vi det allmänt lugnt resten av kvällen.

Vi kollade på "sveriges värsta bilförare", ärligt talat vart har dom fått sina körkort ifrån.

Dom kan ta mig fan inte köra, till och med jag som ej har körkort kör bättre än dom.

Dom skickade inte hem nån med sitt körkort idag, så det är kvar 4st par.

Ett par är från Falkenberg, han som kör bilen kan verkligen inte köra.

Han kör typ i 70km/h på varje övning dom gör, kör som en biltjuv typ.

Dom brukar få gula tröjor för dom som har kört sämst under veckan, denna veckan så fick alla fyra paren varsin gul tröja att ta på sig. Allt så har ingen kört bra.

Efter programmet så kollade vi på nått program som jag ej minns.

Sen efter en stund så satte jag mig vid datorn för att kolla lite saker på komplett, blocket och Borås loppis. Hittade massa grejer jag vill ha och så. Bara pengar som fattas.

Nu här om en stund blir det nog att gå och lägga sig för att sova, för älsklingen ska upp tidigt imorgon och iväg till sin kurs hon har på vardagarna. Jag blir hemma, hennes pappa är ledig imorgon. För han ska lämna in bilen på lagning av framruta, dom har slarvat då dom monterade på den nya. För denna nya rutan läcker det in vatten och sånt, inte okej.

Händer inget speciellt imorgon heller, om det är fint väder då älsklingen kommer hem så blir det nog att gå ut och njuta av det fina vädret och fotografera lite skulle jag tro.

Jag tänker verkligen ta alla chansen jag har att vara ute i det fina vädret, man vet aldrig då det försvinner. Ska vara fint hela helgen vad jag har hört och sett.

På lördag så åker vi hem till mig , för älsklingens pappa ska få besök ifrån Vara.

Då finns det ingen sovplats för varken mig eller älsklingen, då får vi åka hem till mig och sova där. Tur är att han kör oss till Borås på lördag, sen så hämta han henne på söndag eftermiddag. Dom bilder jag lägger upp är omredigerade och tagna med min mobil.



Ytterby Station


Den söta och keliga katten vi träffade på ute

 

Ytterby tunneln

 

Piggme till flickvän

 

Första vår tecknet jag sett i år

 

Älsklingen står och njuter av sin första glass detta året

 

Här står äver jag och njuter av min första glass detta året

 

Äntligen har älsklingen hittat sig en ny vän och även en i hennes längd, hahahaha

 

Mums mums så underbart god den va

   



Godnatt gott folk !

Av Emil Löfgren - 21 mars 2012 11:44

Väckarklockan ringde halv nio tiden idag, älskligen satte klockan för hon ska ju till sin kurs som börja vid tio tiden. Så jag tänkte jag ligger la inte kvar här, för somnar jag om så sover jag bort hela dagen, så jag pallrade mig upp och det va gött att vara upp i en bra tid.

Jag sover sällan bort dagarna nu för tiden faktiskt, längsta jag har sovit på länge är till elva tiden. Då la jag mig väldigt sent men ändå.

För en stund sen så kom jag ur duschen, va riktigt gött att få dscuhat av sig lite.

Man känner sig soim en helt ny människa av att få lite vatten på sig och så, haha.

Resten utav denna dagen blir bara ta det lugnt, kolla lite jobb och såna där saker.

Ser ut att va hyffsat fint väder ute idag, men inget väder att vara ut i så.

Ska bli fint nu i ett par dagar om det nu stämmer, upp mot 11--13 grader.

Om det är så fint väder så ska jag försöka passa på att vara ute så mycket som möjligt.

Jag har hittat mig mitt favorit spel nu på mobilen, det heter Rumble och man ska bilda massa ord. Man får en massvis med ord och där efter ska man försöka hitta så många ord som möjligt bland dom bokstäverna man fått och man har 2 minuter på sig.

Det är grymt kul faktist, blivit riktigt beroende. Detär Niklas fel, för det va han som fick mig att spela det och han tipsade mig om det. Men tack Niklas för det, du har hittat min drog hahahahahaha. Wordfeud är ingenting om man jämför med detta, Rumble är mycket bättre än Wordfeud om jag får säga vad jag tycker.

Om ni som läser min blogg har Rumble på eran Iphone, lägg till mig då ( Emil-Löfgren ) !!


Nä nu blir det ta sig nått att äta faktiskt, vet inte vad det blir.

Blig nog bara yougurt och en macka.

Uppdaterar nog med ett inlägg lite senare om jag har lust.


HEJ SÅ LÄNGE !!

Av Emil Löfgren - 20 mars 2012 10:11

Oj va ett tag sen jag bloggade nu.

Har haft en del att göra dock.


Men idag så vaknade jag upp bredvid min underbara älskling kring halv åtta tiden, hon skulle iväg på ett möte med arbetsförmedlingen. Så klockan ringde då, så hon gick upp och gjorde i ordning sig för att åka iväg. Då gnatade jag ner till City Gross för att köpa lite saker, en överraskning till henne. Sen så va jag över på City Gross Speciall och kollade lite saker, dom säljer elektronik prylar och kläder där och såna saker. Hittade massa skoja där.

Det blåste väldigt mycket ute idag faktiskt, ser ej ut att bli fint väder idag.

Då blir det att hålla sig inne. I söndags så tog jag med mig mitt PS2 till älsklingen, men då jag skulle spela dom tre spelen jag hade med mig så fanns det ETT spel av TRE, surt det va asså och det spelet som hade en skiva va så klart ett fotbolls spel, inte fifa som jag hade önskat på. Det va nått annat fotbolls spel. Dom fodrallen som va tomma va, Need For Speed och FIFA 07, hoppades på att Need For Speed hade skivan med sig, men nepp det fanns ingen där då man öppnade fodrallet. Fan så sur jag blev då dom va tomma.

Men vi spelade faktiskt fotbolls spelet igår och det va la helt okej.

Vi spelade två matcher och sen ett par straffläggningar, de va faktiskt kul.

Igår kväll så händer det inte så överdrivet mycket faktiskt, tog det allmänt lugnt.

Kollade på 112 - på liv och död och tog det bara lugnt.

Kollade sen på "får vi följa med?" med Filip och Fredrik, grymt bra program faktiskt, sen vid tolv tiden kollade vi på reprisen på "familjen annorlunda". Snacka att dom har många ungar i dom familjerna, en av familjerna ska ha en unge till och dom är redan 10st i nuläget i familjen, snacka om många ungar dom får ta hand om asså.
Sen så slockande vi la kring ett tiden.


Just nu sitter jag vid datorn och kollar runt lite, kollar efter billiga PS2 spel.

Är sugen på att skaffa mig lite mer spel faktiskt.
Men är mest sugen på ett PS3, hade varit det ultimata faktiskt.

Men längre fram så blir det att skaffa sig ett sånt också, spara lite pengar först.

Finns en hel del roliga spel till den konsollen än till PS2.


Senare idag så blir det troligtvis att åka in till stan (Nordstan) och gå till 3 butiken och kolla om dom kan laga min andra iPhone 4. För det går ej att låsa den, högtalaren funkar inte och lite små saker. Min försäkring på telefonen gick ut den 14 Mars 2012, lite surt att det är 6 dagar sen.: Men hoppas dom är snälla och låter mig få fixa den, annars stryper jag dom. Men älsklingens syrra ringde mig här nyss och sa att man kan ta det på hemförsäkringen ananrs och det hoppas jag faktiskt. Hade varit perfekt om det gick.


I söndags så lämnade jag Elias till sin idiot mamma också, hon frågade inte ett piss om Elias vecka. Inte hur det har gått på dagis, hur han har mått eller nått annat om honom.

Va typ ta emot honom stå där i 2min och snacka och sen skulle hon gå tydligen.
Snacka om oansvarig "mamma" Elias har asså.

Jag skulle kunna göra allt för att få egen vårdnar om honom, hon har ju socialen sen innan på sig och jag är helt ren. Hon har ju en son till sen innan på 3år i april i år. Han blev omhändetagen förra året i juni, på grund av att hon ej kunde sköta om honom.

Låste in sig i sin lägenhet, gick inte ut på ett par dagar med sonen, öppnade inte dörren då hjälpen stod utanför dörren och lite andra saker. Snacka om att man är rädd att det ska ske igen och med Elias, hoppas verkligen inte det sker, bäst för hennes del.

För annars får hon se på fan ska hon veta, då blir jag inte glad asså.

Så jag tänker kämpa och göra ALLT jag kan för att få egen vårdnad på Elias.

För känner mig rädd gå han går till sin "mamma", att han blir fel behandlad där.


Skriver nog ett inlägg lite senare idag.

Hej så länge !

Av Emil Löfgren - 14 mars 2012 11:19

Jag blev grymt nöjd med denna bilden faktiskt, skulle kunna förstora den.


 

Av Emil Löfgren - 14 mars 2012 11:17

Nu hade jag faktiskt tänkt mig att spela lite DIRT 2, bästa spelat !


     

Ovido - Quiz & Flashcards