Livet som pappa

Alla inlägg under januari 2012

Av Emil Löfgren - 24 januari 2012 18:59

                                                                           

ANNONS
Av Emil Löfgren - 24 januari 2012 18:29

Här kommer bilderna jag tog då vi va ute och fotade, blev inga speciella bilder direkt.


                                               

ANNONS
Av Emil Löfgren - 24 januari 2012 12:51

                         

       

       

             

Av Emil Löfgren - 24 januari 2012 12:23

Jag och älsklingen vaknade kring halv elva tiden idag, vi låg kvar i sängen och drog oss till tolv tiden ungefär. Sen så gick vi upp för att få lite furkost i magarna, det blev corn flakes med sylt o mjölk. Nu sitter vi som nördar, älsklingen har min mobil och jag sitter vid min dator. Syrran ringde här för en stund sen och hon kommer bort om en stund, så det blir att umgås med henne. Vi ska följa med henne till UMO vid två tiden, sen ska vi ut och fota lite. För sen vid fyra tiden ska hon tillbaka till UMO, så hon undrar om vi ville följa med ner till stan och fota lite och så. Det gör vi jätte gärna, alltid skoj att umgås med syrran och sen fota lite. Det kommer blir tre foto nördar som våldgästar stan om några timmar, haha. Sen resten utav dagen händer det inte överdrivet mycket faktiskt, senare i eftermiddag blir det åka hem till älsklingen. För det blev inte av igår, det blev alldeles för sent efter vi va klara med mitt rum och sen bärt bort saker till pappa. Vi va klara kring halv tolv tiden ungefär, då orkade vi inte åka till Göteborg. Så vi sov över hemma hos mig. 


Dom bilderna som tas idag ute, lägger jag upp lite senare idag eller en annan dag.

Får se om jag orkar lägga upp dom idag, lovar ingenting. Jag är ej bra på att lova saker har jag märkt.

Jag har sagt att jag ska bli bättre på att blogga, men det har jag ej blivit. Men jag har ej ork till det varje dag, som andra har. 


haha två foto nördar i farten.

 

Av Emil Löfgren - 23 januari 2012 22:58

Då va hörn skrivbordet på plats, mycket nöjd faktiskt.


 

Av Emil Löfgren - 23 januari 2012 15:58

Idag har jag varit på möte hos min tråkiga arbetschoach, såg ej nån mening med detta mötet jag hade idag. Men men. Sen efter det så åkte jag och älsklingen till knalleland och till Chilli, där köpte hon lite saker. Sen så drog vi oss in mot stan igen, där vi gick till Cervera. Hon hade lagt undan en lyckta som va en meter hög, snacka om lyckta. Men den va grymt fin, mycket bra köpt älskling. Sen så åkte vi hem direkt efter det, så här sitter vi hemma. Jag väntar på att klockan ska bli sex, så jag och pappa kan åka och hämta mitt hörnskrivbord. Sen blir det hem och möblera om i mitt rum igen och sen montera ihop skrivbordet och sätta det på plats. Sen så ska jag bära iväg en av mina sängar ner till pappas källare, men det behövs bara möblera om lite i hans källare så ska det nog allt få plats.

Sen senare ikväll blir det åka hem till älsklingen, om inte min mamma är så gullig och låter oss stanna tills imorgon förmiddag, men det är verkligen tveksamt. Johanna får bara stanna här EN natt, snålt som bara den. Men hoppas vi får oss en lägenhet snart så vi slipper dom jävla reglerna eller så. Men slut diskuterat om den saken nu. Resten utav denna veckan händer det faktiskt inte så värst mycket faktiskt, mer än att jag ska åka till älsklingen ikväll eller imorgon och sen stannar jag där tills på söndag troligtvis om jag får för hennes far, men brukar ej vara några som helst problem med det faktiskt. Men man vet ju aldrig liksom. Men nu tänkte jag sluta skriva, har inget mer att skriva om. Uppdaterar la lite senare i veckan då jag har tid och ork till det. 

Ni får ha det så bra tills nästa inlägg jag skriver, hej så länge !Lycktan älsklingen köpte idag.

 

Av Emil Löfgren - 20 januari 2012 09:26

Idag vaknade Elias och jag 7:50, alltså va det bara 10 min kvar till Elias börja sitt dagis. FIck glatt fina till dom och meddela att vi blev lite sena och det va okej sa dom. Så det va bara att gå upp och byta blöja på honom och sen klä på honom yttekläderna och sen gå till dagis. Det gick jätte bra att lämna honom idag som vanligt, men ibland brukar han bli ledsen, men går över lika fort ungefär. För min del blir det bege sig till Arbetsförnedringen för där är det jobbchansen vid 10:05 tiden, så blir att lämna mitt CV till Manpower och till Söder & Co, det är dom som har lagerjobben här i Borås. För allt hoppas dom nappar på mitt CV och det blir nått. Men ska inte hoppas för mycket har jag märkt. Sen efter arbetsförnedringen blir det att åka hem och spela lite Farming Simulator 2011 med en polare. Sen ska jag troligtvis köpa lite mer cola glas av en också. 


Näe nu måste jag dra mig till bussen, tiden fick fort då man bloggar och sen lyssnar på musik.

Hej så länge !


Nyaste bilden på Elias ! <3 


Nyaste bilden på världens finaste flickvän ! <3  


   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se