Livet som pappa

Direktlänk till inlägg 25 januari 2012

25/1-12 - 16:08

Av Emil Löfgren - 25 januari 2012 16:08

Idag har det verkligen inte hänt mycket, mer än att jag har tagit han om min sjuka lilla flickvän som har jätte ont i magen och som har fått gå upp i natt för att spy. Men tydligen efter de så mådde hon lite bättre, nått som har irriterat henne i magen eller nått då. Men idag så gick jag ner till City Gross och köpte henne lite proviva med blåbärs smak. Efter hon drack det så verkar det ha blivit lite bättre i alla fall, skönt de för henne. För igår hade hon så ont så hon höll på att vika sig dubbelt, tyckte så himla synd om henne. Jag kände mig helt maktlös där bredvid henne. Försökte med allt jag kunde, mer än så kan jag ej göra. Får allt hoppas det går över snart, för ej skoj att se henne ha ont. Blir det värre får vi åka och kolla så det inte är nått allvarligt med hennes mage, det får vi verkligen inte hoppas det är. Så för vår del kommer det ej hända nått speciellt idag, blir bara att vara hemma och ta det lugnt. Inget roligt väder alls att vara ute i direkt, kallt och blåser. Imorgon så åker vi hem till Borås igen. För vi ska och kolla på en sak då, mer än så skriver jag inte. Det är en hemlis än så länge, skriver kanske senare idag eller imorgon vad det är, men lovar inget. Får allt hoppas det går vägen och det blir så vi vill att det sak bli och att vi får godkännande ifrån övriga folk. Så hade våran situation förbättras enormt, än vad den är nu för tillfället.

Helt otroligt att Johanna får åka med mig till Borås imorgon och stanna tills på söndag, kors i taket !!

Det är helt otroligt, jag blev riktigt chockad då hon sa att det va okej. Men på ett villkor, det va att Johanna åker hem innan Elias kommer till mig på söndag (17:00). Förstår inte riktigt varför hon måste åka hem innan han kommer, hon har ju fan träffat honom ett antal gånger innan liksom, Elias älskar Johanna och det märker jag och det är inte bara jag som märker det heller, många mer än jag. Hoppas allt går vägarna snart, så vi slipper ha denna jävla situation länge till. För det tar på en ska ni veta, men det märker inte vissa och det märks.


Men nu orkar jag inte skriva mer, överlåter datorn till älsklingen. Hon hade också tänkt att blogga lite, så jag skriver kanske ett inlägg lite senare ikväll om jag har lust och ork.

Hej så länge, ha det bäst tills nästa inlägg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:59


Startade lite morgon kaffe till älsklingen, så hon vaknar till liv på morgonen. Nu är hela familjen vakna, dags för frukost. ...

Av Emil Löfgren - 20 juli 2014 09:21

Härligt det är med sovmorgon, barnen sover fortfarande och även sambon också. Själv ligger man och spelar på telefonen i väntan på att alla ska vakna,åså vi kan äta frukost. Troligtvis kommer sambons mamma hit idag och hälsar på, alltid lika trevl...

Av Emil Löfgren - 9 juni 2014 14:29

Denna låten kommer gå på en hel del studentflak nu i år har jag en känsla utav.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se